13 decembrie 2020
Dezvoltarea intuiției prin tantra

SESIUNE PRACTICĂ- MARȚI 15 DECEMBRIE 2020,

ORELE 18.00-20.00

Între orele 19.30 – 20.00- sesiune în direct de întrebări și răspunsuri

Intuiția este primul nostru instinct, este ceea ce simți înainte ca mintea să intervină cu mecanismele ei analitice.

Cunoaşteţi acel sentiment instinctiv, aproape visceral că este posibil ca ceva să nu fie în regulă?Adeseori inima ştie intuitiv ce se petrece….

Cuvântul intuiție provine de la verbul latin „intueri”care înseamnă a privi sau a cunoaște din interior. Este percepția imediată sau conștientizarea a ceea ce este adevărat și se manifestă ca o voce interioară.

Probabil că ţi-ai spus de multe ori înainte: „Am ştiut că acesta este răspunsul; trebuia să acţionez conform primului meu instinct”. Acesta este un exemplu cum intuiţia adeseori cunoaşte ceea ce mintea raţională nu ştie.

Inconştient noi ne folosim intuiţia aproape tot timpul ca  pe o modalitate de a şti dacă cineva sau ceva este potrivit pentru noi sau dacă suntem în siguranţă.

Am putea spune că intuiţie se aseamănă cu un muşchi. De fiecare dată când o folosim și avem încredere în ea, devine tot mai puternică. Aşa că, dacă simţi că intuiţia ta nu este destul de clară, urmărește să antrenezi acest „muşchi”.

Vă invităm la o sesiune în cadrul evenimentului “Primii pași în Tantra Yoga Ezoterică”, în care vom practica câteva  tehnici pentru trezirea și dinamizarea intuiției.

Sesiunea va fi realizată din Pitești , de Monica Barlabas și Cosmina Cocișiu, instructoare de Tantra Yoga Ezoterică, acreditate de „The International Federation of Yoga and Meditation – ATMAN”.

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

Shares