27 iulie 2020
Iubirea și dăruirea de sine, ingrediente esentiale pe calea tantrică

SESIUNE PRACTICĂ – MARȚI, 28 IULIE, ORA 18:00 – 20:00

Între orele 19:30 – 20:00 continuăm cu o sesiune în direct de întrebări și răspunsuri!

A dărui iubire este cea mai importantă acțiune pe care o face un om pe pământ.

Iubirea este, chiar şi când nu bănuim, suprema lege a universului: o lege misterioasă care guvernează si orânduieşte totul, de la atomul neînsufleţit până la unirea în cuplu a fiinţelor raţionale; de la ea pleacă şi spre ea converg, adeseori ca spre un centru divin de irezistibilă atracţie, toate gândurile şi acţiunile noastre…

Iubirea este cea mai mare dintre fericirile umane pentru că este efortul suprem pe care omul îl încearcă pentru a ieşi din singurătatea fiinţei sale lăuntrice.

Când iubeşti cu adevarat, descoperi în tine o nebănuită bogăţie de tandreţe şi duioşie şi, copleşit de fericire, ajungi astfel să crezi că eşti în stare de o astfel de dragoste.

Dragostea si fericirea plenară sunt două elemente importante prin care omul atinge infinitul.

Atunci când dăruim în mod spontan plăceri alese şi binefăcătoare fiinţelor umane de sex opus pe care le iubim şi care merită aceasta, resimţim noi înşine la unison, în mod empatic, plăcerile pure şi elevate pe care le oferim. Tocmai de aceea, în folclor se spune: „BINE FACI, BINE GĂSEŞTI”.

Vă invităm la  o ședintă practică de tantra yoga, ce ne va amplifica capacitatea de a iubi din ce in ce mai mult……..fără măsură și totodată ne va  îmbogăţi considerabil  puterea de a dărui.

Evenimentul este susținut din București de instructorii de tantra yoga Simona Popescu și Gadi Teodorescu, acreditați de către “The International Federation of Yoga and Meditation – ATMAN”.

Pentru a vă înscrie la aceast weibnar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi datele de acces pe email.

Shares