24 octombrie 2020
Iubirea – Inima Căii Tantrei

SESIUNE PRACTICĂ – MARȚI 27 OCTOMBRIE 2020, ora 18:00-20:00. Între orele 19:30 – 20:00 – sesiune în direct de întrebări și răspunsuri!

 Iubirea transformă omul într-un ocean de fericire, într-o imagine a păcii, într-un un templu al înțelepciunii. Iubirea este însuși sinele ființei umane, adevărata frumusețe și gloria existenței sale.”Swami Muktananda

 „Iubirea este cea mai frumoasă muzică din partitura vieții. Fără ea ai fi un etern afon în corul imens al omenirii.”Roque Schneider

Iubirea este considerată cea mai mare dintre fericirile umane, deoarece este efortul suprem pe care omul îl încearcă pentru a ieşi din singurătatea fiinţei sale lăuntrice.

Cântată de poeți, căutată conștient sau inconștient de fiecare din noi, iubirea este cea care ne înfrumusețează viața și ne înnobilează ființa. Iubirea ne face buni, frumoși, fericiți, toleranți, umili, generoși, altruiști.

Acolo unde ego-ul generează atașamente, frici și suferință, iubirea aduce libertate, vindecare, înălţare. Acolo unde ego-ul dezbină, separă, iubirea unifică.

Tantra Yoga Ezoterică revelează faptul că iubirea este una dintre energiile universale fundamentale, care se află în miezul întregii Creații.

Energia Iubirii există pretutindeni în Univers. Este energia care ține laolaltă Creația și care face legătura între Creator și Creația Sa.

Tehnicile și metodele de evoluție oferite de sistemul Tantra Yoga Ezoterică urmăresc trezirea energiei sublime a iubirii (într-un mod specific) și integrarea ei în viața noastră. În viața omului firul călăuzitor care-l ajută să scape din labirintul gândurilor egotice și să se îndrepte către esență este iubirea.

Vă invităm la o sesiune practică realizată din Oradea, de Belinda Mărginean și Gadi Teodorescu, instructori acreditați de Tantra Yoga Ezoterică, acreditați de “The International Federation of Yoga and Meditation – ATMAN”.

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

Shares