29 noiembrie 2021
08.12.2021 – Iubirea – Inima căii tantrice

SESIUNE PRACTICĂ – MIERCURI, 8 DECEMBRIE 2021, ora 18:00-20:00.
Între orele 19:30 – 20:00 – sesiune în direct de întrebări și răspunsuri!

Tantra este cunoscută occidentalilor ca fiind o cale de evoluție spirituală prin puterea erosului. De fapt acesta reprezintă doar o mică parte a complexului sistemul tantric, care se revelează a fi o cale al cărui centru este iubirea. Și nu doar iubirea așa cum este ea în acest plan fizic, iubirea dintre bărbat și femeie, dintre mamă și copil, dintre prieteni și frați, ci iubirea ca forță universală din care s-a născut totul și care unește totul.

Tantra vizează expansiunea conștiinței de la ceea ce fiecare din noi suntem către infinit, iar iubirea este cea care ne ajută să ne expansionăm, să depășim barierele egoismului și să ieșim din închisoarea propriei minții limitate, trezindu-ne sufletul, propulsându-ne în supramental.

Acolo unde egoul separă, dezbină, rănește, iubirea unifică și vindecă.

Trubadurii au cântat-o ca fiind cea care aduce fericirea, înțelepții tuturor sistemelor spirituale au dezvăluit-o ca fiind cea care îl ajută pe om să devină una cu Creatorul său, oamenii de știință au revelat-o ca fiind „forța care include și guvernează totul, care se află chiar în spatele oricărui fenomen care are loc în univers”.

Iubirea aduce lumină în sufletele celor care o primesc și o dăruiesc. Iubirea, asemeni gravitației îi face pe oameni să se simtă atrași unii de ceilalți, iubirea amplifică tot ceea ce avem mai bun.  

Puțini știu că este cel mai ușor să te transformi prin iubire; ea rămâne singurul etalon cu care trebuie măsurat totul. Iubirea plenar împărtășită, într-o infinitate de nuanțe şi forme, este menirea ființei noastre.

Iubirea este ceva pur şi dumnezeiesc şi ne ajută să transfigurăm, să descoperim sacrul, îmbrățișarea şi prezența misterioasă a lui Dumnezeu. Înțelepții și sfinții arată că acolo unde există iubire, este prezent Dumnezeu.

Tantra Yoga Ezoterică ne oferă o multitudine de tehnici prin care putem să ne amplificăm puterea de a iubi și să trezim în noi iubirea universală necondiționată și infinită.

Sesiunea este realizată în data de 8 decembrie de Belinda Mărginean și Costel Procop, instructori de Tantra Yoga Ezoterică, acreditați de „Federația internațională de Yoga și Meditație – Atman”.

Datele de conectare la această sesiune sunt:

https://us02web.zoom.us/j/85878295840?pwd=T2lEaXVBcElxbThQVTJqV25qT3hlQT09

Meeting ID: 858 7829 5840

Passcode: 676427

 

Vă așteptăm cu drag!

Shares