26 mai 2020
Iubirea activă – calea către fericire

MARTI 2 IUNIE 18.00-19.30  – sesiune transmisă din Cluj

Căutarea iubirii începe când o ființă realizează că se simte incompletă. Mulți oameni caută relații pentru a încerca să-și găsească iubirea – să-și găsească sufletul-pereche sau cealaltă jumătate. Cu alte cuvinte, mulți încearcă să se întregească prin căutarea iubirii în exteriorul lor, în iubirea dăruită lor de către o altă persoană.

Și totuși, tantra yoga ne arată că adevărata întregire nu vine din exterior. Piesa lipsă care ne face pe noi toți să ne simțim UNUL este descoperirea sursei divine interioare infinite.

Dar în general nu ne dăm seama de aceasta de la început și avem tendința să căutăm în exterior.

Această explorare a iubirii oferă ocazia descoperirii unuia dintre cele mai înalte adevăruri ale umanității: cea mai împlinitoare și mai sacră relație a noastră este cea pe care o avem cu noi înșine.

Prima relație sacră o avem cu noi înșine, cu  SINELE nostru divin, iar iubirea de Sine este fundamentală pentru toate relațiile sacre.

Visele minunate de iubire pot deveni reale, dacă ne ajutăm pe noi înșine!

Te așteptăm  marți, 2 iunie,  începând cu ora 18.00, la o ședință practică de tantra yoga în care o să înveți cum să iti amplifici capacitatea de a iubi.

 

Shares