1 februarie 2022
13.02.2022 – Taina iubirii mereu reînnoite in Tantra

Cu toții aspirăm să trăim împlinirea și fericirea prin iubire. Imensa majoritate a oamenilor își doresc să formeze o relație armonioasă de cuplu, cu o ființă de sex opus, în care să iubească și să fie iubiți, trăind astfel plenitudinea îmbătătoare a iubirii. Știm cu toții că viața noastră este cu mult mai frumoasă atunci când o împărtășim cu ființa iubită!

Una dintre cele mai frumoase privelişti pentru marea majoritate a bărbaţilor este chipul radios, fermecător al unei femei care este fericită si iubește și – din perspectiva cealaltă – aproape orice femeie remarcă și admiră un bărbat îndrăgostit.

Tantra ne dezvăluie o inedită perspectivă asupra relației de cuplu bazate pe o iubire mereu și mereu reînnoită, ce devine astfel constantă; trăind continuu această iubire, ea devine din ce în ce mai profundă și, devenind profundă, ne adâncește în noi înșine, ajutându-ne astfel să ne cunoaștem, să scoatem la lumină noi și noi fațete încântătoare ale sufletului nostru. 

Tantra Yoga Ezoterică ne oferă o mare diversitate de metode prin a căror punere în practică într-un mod adecvat, efervescent și persevernt, noi ne putem trezi și amplifica puterea de a iubi constant, profund și fără măsură. Astfel, noi realizăm gradat că atunci când iubirea este infinită, imposibilul devine cu ușurință posibil.

În webinarul care se va desfșăura în data de duminică, 13 februarie 2022, instructorii de Tantra Yoga Ezoterică Mirela Guțu și Tudorel Matei (acreditați de Federația de Yoga și Meditație Atman) vor urmări să aducă magia iubirii mereu reînnoite în viața voastră.

Pentru participarea la acest webinar datele de conectare sunt:

https://us02web.zoom.us/j/84240216664?pwd=NG1PYUdHWld0MkZNQjNrWWplQm1sZz09

Meeting ID: 842 4021 6664

Passcode: 145475

Vă așteptăm cu mult drag!

Shares