31 mai 2021
01.06.2021 – ABC-ul despre Kundalini Shakti

”Conştiinţa spirituală a unui om nu este trezită până ce nu se ridică Kundalini”. Sri Ramakrishna
Există în mod cert o fascinație a căutătorilor spirituali cu privire la fenomenul Kundalini. 

      Kundalini Shakti este  energia nesfârșită, colosală, fundamentală care – în ființa umană – se află cel mai adesea într-o formă potențială, ”adormită” la nivelul centrului de forță muladhara chakra, în plan subtil. 

      Prin practici adecvate, această forță nesfârșită este trezită în muladhara chakra și apoi ridicată din chakra în chakra – prin sushumna nadi – până ajunge în sahasrara padma, lotusul cu o mie de petale.

Cu toții ne dorim mai multă forță, mai multă energie în activitățile zilnice, unii aspirăm să ne păstrăm mereu proaspeți și plini de viață, iar alții năzuim să avem o forță vitală de neoprit în tot ce întreprindem și chiar să atingem stări excepționale de conștiință.

Energia Kundalini se poate trezi pe diferitele niveluri ale ființei, fizic, vital-eteric, psiho-mental, supramental sau spiritual, generând efecte specifice, distincte, din ce în ce mai subtile și mai rafinate.

Odată cu trezirea lui Kundalini Shakti, are loc o transformare a întregii noastre ființe: a trupului, a corpurilor subtile, a simțurilor, a percepțiilor, a trăirilor, a vieții în general.

Privită din acest punct de vedere, abordarea unei metodologii de trezire armonioasă a lui Kundalini Shakti ne apare ca fiind stringentă.

       Vă invităm să practicați împreună cu noi, marți 1 iunie, orele 18.00-20.00 o serie de exerciții tantrice, ce ne ajută să ne trezim și dinamizăm energia fundamentală Kundalini Shakti, această forță colosală ascunsă în inima materiei.

      Sesiunea va fi realizată de  Elisabeta Bugu și  Gadi Teodorescu instructori de Tantra Yoga Ezoterică, acreditați de către Federația Internațională de Yoga şi Meditație Atman.

Pentru înscriere vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi detaliile în email.

Vă așteptăm cu drag !

Shares