14 noiembrie 2022
15.11.2021 – ABC-ul despre trezirea energiei colosale Kundalini Shakti

     SESIUNE PRACTICĂ – 15 noiembrie 2022, orele 18:00 – 19.30

     Între orele 19:30 – 20:00 sesiune în direct de întrebări și răspunsuri!

     „Conştiinţa spirituală a unui om nu este trezită până ce nu se ridică Kundalini.“  (Shri Ramakrishna)

      Vă doriți mai multă energie care să vă susțină subtil intențiile benefice, precum și activitățile cotidiene? V-ați gândit vreodată cum ar fi să fiți mereu în formă, plini de viață, și să vă păstrați permanent într-o stare plină de resurse? Ați visat, poate, încă de copii, să dispuneți de o forță lăuntrică inepuizabilă în tot ceea ce întreprindeți minunat, care să vă ajute să duceți de fiecare dată la bun sfârșit ceea ce vă propuneți? Sau poate că ați simțit uneori imboldul de a atinge stări excepționale de conștiință care să vă transforme radical perspectiva asupra vieții?      

     Ce este Kundalini Shakti? 

     Este energia tainică fundamentală, nesfârșită și colosală ce există în fiecare ființă umană, fără excepție, fie că știm despre ea sau nu, fie că am simțit-o vreodată sau nu.   

      Kundalini Shakti se află cel mai adesea într-o formă potențială, „adormită“, la baza coloanei vertebrale. Însă, prin practici adecvate, această forță nesfârșită poate fi trezită gradat și dinamizată, iar apoi făcută să ascensioneze de-a lungul coloanei – generându-se astfel efecte specifice, distincte, din ce în ce mai subtile și mai rafinate – până la nivelul lotusului cu o mie de petale, situat la nivelul creștetului capului. 

      Odată cu trezirea și ridicarea lui Kundalini Shakti, se produce o transformare a întregii noastre ființe: a trupului, a corpurilor subtile, a simțurilor, a percepțiilor, a trăirilor, a vieții în general. Tot ceea ce facem și simţim devine mult îmbogățit, intensificat și susținut subtil de această energie.

     Acest proces de dinamizare a lui Kundalini Shakti se află în strânsă legătură cu trezirea spirituală a ființei, care implică simultan trezirea conștiinței și o energizare excepțională ce apare pe toate nivelele ființei.

     Privită din acest punct de vedere, abordarea unei metodologii de trezire armonioasă a lui Kundalini Shakti ne apare ca fiind stringentă și absolut necesară.

        Vă invităm cu mult entuziasm să practicați împreună cu noi, marți 15 noiembrie, orele 18.00-20.00, o serie de exerciții tantrice, care ne ajută să trezim și să dinamizăm într-un mod eficient misterioasa energie esențială, colosală a ființei noastre, care este Kundalini Shakti.      

        Sesiunea practică va fi realizată de Julieta Teodorescu și Cristian Mirea, instructori de Tantra Yoga Ezoterică acreditați de către Federația Internațională de Yoga şi Meditație Atman.

Vă așteptăm cu mult drag!

Shares