7 mai 2020
ABC-ul despre trezirea energiei colosale Kundalini Shakti

Vă așteptăm la o nouă sesiune gratuită  cu tema „Trezirea energiei fundamentale, colosale Kundalini Shakti prin procedee tantrice”

VINERI 15 MAI orele 18.00 – 19.30 – de la București cu instructorii  de tantra yoga Simona și Bogdan

NOU! Între orele 19.30 – 20.00 continuăm cu o sesiune în direct de întrebări și răspunsuri

Conştiinţa spirituală a unui om nu este trezită  până ce nu se ridică Kundalini”.

 Sri Ramakrishna

Trezirea energiei Kundalini Shakti este un proces aflat în strânsă legătură cu trezirea spirituală a ființei noastre, un proces de trezire a conștiinței simultan cu o energizare excepțională ce apare la anumite niveluri ale ființei.

Veniți și practicați împreună cu noi o serie de exerciții tantrice, ce ne ajută să ne dinamizăm energia Kundalini Shakti, această forță colosală ascunsă în inima materiei.

Cu toții ne dorim mai multă forță, mai multă energie în activitățile zilnice, unii aspirăm să ne păstrăm mereu proaspeți și plini de viață, iar alții năzuim să avem o forță vitală de neoprit în tot ce întreprindem și chiar să atingem stări excepționale de conștiință.

Energia Kundalini se poate trezi pe diferitele niveluri ale ființei, fizic, vital-eteric, psiho-mental, supramental sau spiritual, generând efecte specifice, distincte, din ce în ce mai subtile și mai rafinate.

Tratatele străvechi yoghine și tantrice ne asigură că acest lucru este posibil și chiar avem unele modele vii care certifică posibilitatea de a împlini aceste aspirații.

CUM?

Pentru a putea participa vă rugăm să completați formularul de mai jos pentru a primi detaliile în email-ul dumneavoastră.

Vă asteptăm cu drag!

Shares