17 decembrie 2020
Legea dăruirii

VINERI 18 decembrie 2020 între orele 18:00 – 20:00- SESIUNE practică cu tema ,,Tantra și arta de a dărui,,

Se spune că există daruri mai mari sau mai mici, însă cu adevărat cele mai frumoase cadouri sunt cele care se oferă din inimă!

Tradiția tantrică ne învață că acțiunea reală de a dărui se oprește în clipa în care darul a  trecut din mâna ta în mâna celuilalt. Din acel moment, e numai treaba lui ce face cu darul tău. Iar tu păstrează satisfacția, bucuria care îți umple întreaga ființă.

Un om care dăruieşte din toată inima primeşte în schimb o bucurie de nedescris. A dărui este în firea întregului univers. Iar a accepta darul este a doua natură a întregului univers.

Când lucurile nu merg armonios în viața ta întreabă-te ce și cât ai dăruit și nu ce și cât ai primit!

În permanență dăruim și ne dăruim, chiar dacă o facem conștient sau inconștient.
Tocmai se apropie sărbătorile de iarnă…. deci asigură-te că ceea ce dăruiești are ca ingredient și sentimentele tale sincere și ……neapărat un zâmbet larg alături.

Vă așteptăm la sesiunea practică din 18 decembrie, de la orele 18:00!
Evenimentul este susținut de Callistelina Groza, instructoare de yoga si tantra acreditată de către “The International Federation of Yoga and Meditation – ATMAN”.

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

Shares