7 iunie 2021
08.06.2021 – Libertate și spontaneitate pe calea tantrică

Fiecare ființă umană aspiră să se manifeste liber, trăindu-și viața într-un mod creativ, original și autentic.

A acționa liber însă nu înseamnă să facem numai ceea ce ne dorim, pentru că fiecare dintre noi suntem responsabili de propriile acțiuni, care generează consecințe. Tocmai de aceea nu putem acționa orbește fără să fim atenți și conștienți de faptele noastre.

Un proverb spune ”Bine faci, bine găsești. Rău faci, rău găsești.” Astfel, intențiile bune, un mod de a gândi sănătos și acțiunea realizată integrat, într-o stare de armonie și echilibru vor declanșa în noi procese de rezonanță ocultă care vor avea ca efect bunăstarea lăuntrică și fericirea durabilă.

Cunoscând toate acestea cu toții avem libertatea de a alege în mod conștient, să înfăptuim numai binele, astfel ca acțiunile noastre să rodească numai roade bune atât în folosul nostru cât și spre binele celorlalți.

Vă invităm să experimentați împreună cu noi, marți 8 iunie, orele 18.00-20.00 o serie de modalități practice ale sistemului Tantra Yoga Ezoterică care ne permit o abordare superioară, într-un mod conștient a propriei vieți. 

Sesiunea va fi realizată de Gadi Teodorescu instructor de Tantra Yoga Ezoterică, acreditat de către Federația Internațională de Yoga şi Meditație Atman.

Pentru înscriere vă rugăm să accesați completați formularul de mai jos.

Vă așteptăm cu drag !

Shares