14 decembrie 2021
19.12.2021 – Magia sărbătorilor din perspectiva tantrică

Webinar Gratuit, duminică 19 decembrie orele 18.00-20.00

 ,,Iubesc zăpada pentru același motiv pentru care iubesc Crăciunul. Aduce oamenii împreună și timpul parcă stă pe loc. ” Rachel Cohn

       Decembrie este o lună de poveste! Acum ,,se coc” cele mai frumoase sărbători (sărbătorile de iarnă), care ne învăluie cu magia aromelor, a culorilor și a iubirii! Miracolul iubirii este omniprezent în această perioadă sfântă a anului. Acum, ne întâlnim cu cei dragi, ne amintim de copilărie, ne amintim să fim mai buni cu noi înșine și cu cei din jurul nostru.

      De sărbători avem de toate: cadouri, beculeţe, ornamente, cozonaci… însuși timpul pare că devine aliatul nostru. Timpul de a ne regăsi pe noi înșine, timpul de a ne cufunda în deliciile intimității şi mai ales, timpul de a întâmpina cu tot sufletul SĂRBĂTORILE DE IARNĂ!

      Vă invităm la un webinar în care vom păși împreună și vom vedea cum din această perspectivă tantrică, IARNA și sfintele sărbători pot devenii cu adevărat, sărbători magice, de poveste !

        Sărbătorile sunt momente privilegiate când  fiecare dintre noi avem acces la unele energii sublime, elevate, minunate, fericite. Cei care aspirăm la o stare de iubire și împlinire pe toate planurile,  putem alege în această perioadă de grație să ne întoarcem către inimile noastre și să asimilăm prin interiorizare şi meditație respectivele energii excepționale ce ne devin atunci cu ușurință accesibile.

       De asemeni, sărbătorile de iarnă ne duc cu gândul la cadouri. Fiecăruia dintre noi îi place să primească daruri și să ofere. Ne lăsăm prinși în această goană  plină de  stres și tensiune pentru achiziționarea lor sau oferim cadouri care să aducă un strop de fericire în plus atât celor care le primesc, cât și celor care le dăruiesc?

      Sunteți  bineveniți să descoperiți în acest webinar LEGEA tainică a dăruirii oculte ce ne oferă  o viziunea integratoare sublimă a acestei acțiuni de a dărui.

      Vremea sărbătorilor este de asemeni un timp  pe care ar fi minunat să îl dedicăm aprofundării unei intimității delicioase în cuplurile noastre. Cu cât mai profundă este starea de intimitate pe care o trăim împreună cu fiinţa iubită, cu atât creşte deschiderea noastră faţă de oameni şi faţă de lume. Adevărata intimitate este ca o sferă, care devine cu timpul  tot mai mare şi tot mai cuprinzătoare făcând posibil ca noi să devenim tot mai fericiți și să  avem parte de  SĂRBĂTORI MAGICE.

      Evenimentul GRATUIT este susținut Duminică 19 decembrie, orele 18.00-20.00  de instructorii de tantra yoga: dr. Simona Popescu, Callistelina Groza,  Monica Barlabaș și Teophanus Erdei-Grunz, acreditați de către “Federația Internațională de Yoga și Meditație- ATMAN”

Vă așteptăm  plini de entuziasm!

Datele de conectare sunt:

https://us02web.zoom.us/j/85469293662?pwd=OVZGK21waGZjVXZ6dGtMTHkxMEpNdz09

Meeting ID: 854 6929 3662

Passcode: 359650

Shares