Activitatea Specială Maha Vidya 2022

Marea Putere Macrocosmică a Timpului și a Transformării Kali

3 – 12 Iunie 2022

„Cei care aspiră cu intensitate şi fervoare să progreseze spiritual într-un ritm mult mai accelerat, precum și toţi cei nemulţumiţi de progresul mult prea lent pe care îl impune ritmul vieţii, o invocă cu iubire şi adoraţie pe Maha Vidya Kali. Prin graţia Ei ocultă, Marea Putere Macrocosmică a Timpului și a Transformării Kali poate face într-o singură zi, în nu contează ce direcţie, ceea ce altfel ar fi durat secole.”

Vă invităm cu bucurie şi entuziasm la cea de a XIII-a ediţie a Activităţii Speciale Maha Vidya, coordonată de Advaitananda şi Adina Stoian cu susţinerea Ghidului spiritual.

Anul acesta o vom sărbători împreună pe Glorioasa şi Teribila Mare Putere Macrocosmică a Timpului şi a Transformării – Kali.

 

ATENȚIE FOARTE IMPORTANT!

INFORMAȚII NECESARE

MPORTANT – ACTUALIZAT!!! 20 mai 2022

Revenim cu clarificări despre modul de desfășurare a activității Maha Vidya 2022.

1 – La recomandarea Ghidului nostru spiritual, tabara MPM Kali va avea loc DOAR FIZIC la sala de desfășurare a evenimentului.

Activitatea Maha Vidya Kali NU va fi transmisă deloc online, nici pe perioada taberei si nici ulterior.

2 – Înscrierea se poate realiza prin instructorii de yoga (la bibliotecă), prin instructorii de tantra (la sediu TYE) sau direct în tabără.

3 – Detalii referitoare la cazare și masa in Brașov, pe perioada taberei.

În cadrul complexului hotelier Lux Divina, cazarea este 250 lei / cameră de 2 pers / noapte și masa este 50 lei prânz, 50 lei cina.

Rezervările se vor face la Recepția Hotelului la telefon +4 0749115116, sau la adresa de email receptie@luxdivina.ro MENTIONAND – PENTRU TABARĂ.

 

ÎNSCRIERI

La această tabără se pot înscrie toți cursanții care au inițierea în Maha Vidya (minim grupa II de curs yoga și tantra) și vârsta peste 18 ani. Înscrierile se pot face prin instructorii de tantra sau prin instructorii de yoga.

Înscrierea se poate realiza prin instructorii de yoga (la bibliotecă), de tantra (la sediu TYE) sau direct în tabără.

 

Pentru ÎNSCRIERE sunt necesare:

1) CONTRIBUȚIA DE PARTICIPARE la tabără:

  1. 245 lei pentru cursanții yoga si tantra
  2. 150 lei instructorii de yoga, șivaism, lectorii de ayurveda, coordonatoarele grupurilor de Shakti, coordonatorii Mahavira, participanții la grupurile de tantra și colegii integrați cu ARM

REDUCERI pentru cei care se înscriu din timp!

BONUS! Perioada de înscriere cu reducerea de 20% se prelungește cu încă 5 zile, adică până pe data de 20 mai inclusiv!

Astfel, cei care se înscriu în tabără în perioada 1 aprilie – 20 mai 2022, beneficiază de 20% reducere, și vor achita 195 lei (categoria A) și 120 lei (categoria B).

Cei care se înscriu în tabără după data de 20 mai 2022, achită prețul întreg.

2) Două fotografii realizate după data de 1 februarie 2022 (format 10/15 cm, o poză faţă şi una semiprofil, în costum de baie, două piese pentru femei). Pe spatele pozelor se vor scrie citeţ, cu majuscule: numele şi prenumele, anul de curs yoga/tantra, oraşul şi instructorul, data naşterii, numărul de telefon, adresa de e-mail şi menţiunea: „Pentru Tabăra Maha Vidya Kali 2022”.

3) Legitimaţia de curs yoga sau tantra vizată pe anul acesta – se prezintă instructorului când se face înscrierea.

4) Analize medicale (HIV și VDRL) realizate după data de 30 decembrie 2021 (ATENȚIE! Analizele nu se vor preda la înscriere! Analizele se vor arăta la sala de desfășurare a taberei, când se va ridica legitimația de tabără!)

5) Formularul GDPR (puteți descărca formularul AICI)

 

FOTOGRAFIILE PENTRU SELECȚIA SPECIALĂ

Femeile care doresc să fie selectate pentru a fi relee de manifestare ale Marii Puteri Macrocosmice Kali, în cadrul exercițiilor tantrice de transfigurare ce vor avea loc în cadrul taberei, sunt rugate să adauge pe cele două fotografii de înscriere și mențiunea: „PENTRU SELECȚIA SPECIALĂ”. Aceste fotografii este necesar să fie trimise până pe 20 mai 2022.

 

Informații suplimentare despre întreaga activitate Maha Vidya:

DETALII DESPRE ACTIVITATEA TABEREI

Tabăra spirituală Maha Vidya Kali este o oportunitate extraordinară atât pentru cei avansați cât și pentru cei începătorii pe calea spirituală, de a experimenta direct și a aprofunda realitatea Marilor Puteri Macrocosmice, începând cu prima dintre ele: Kali.

Tabăra include şi o introducere în Sistemul Maha Vidya Yoga, ce punctează importanța primordială a acestui sistem pe calea spirituală.

Aprofundând rezonanța ocultă cu sfera Macrocosmică de forţă ce caracterizează Maha Vidya Kali:

• îmbrățișăm cu eroism și curaj transformările necesare evoluției spirituale,

• ne transformăm perspectiva asupra timpului,

• ne amplificăm intensitatea stărilor şi trăirilor benefice,

• ne trezim capacitatea de a trăi în Momentul Prezent,

• descoperim unele dintre misterele Erosului Pur precum și a altor atribute Dumnezeiești şi multe alte revelații spirituale esențiale.

În calitate de Mamă a eroilor spirituali, Maha Vidya Kali este protectoarea și susținătoarea Căii Tantrice, cea care îi inspiră, îi ghidează și îi ajută pe aspiranții tantrici să avanseze rapid și decisiv spre desăvârșire.

Aprofundând Maha Vidya Kali eliminam gradat frica de moarte și devenim conștienți că acest prag inevitabil al Vieții este un aliat major al tuturor celor ce caută perfecțiunea, deoarece ne ajută să ne trăim viața cât mai deplin și mai intens posibil!

Prin graţia Marii Puteri Macrocosmice Kali, ne eliberăm de toate atașamentele efemere și ne focalizăm asupra adevăratelor valori ale vieţii, care raman cu noi in eternitate dincolo de orice limitari ale existenței.

Programul celor zece zile ale taberei ale cărei activități și exemplificări sunt realizate cu susținerea ghidului spiritual, include:

– exemplificări unice cu anumite ipostaze ale Marii Puteri Macrocosmice Kali

– elemente inițiatice importante despre tradiția Maha Vidya Yoga

– prezentarea unor legi universale, principii oculte și atribute dumnezeiești corelate cu sfera gigantică de forță a Marii Puteri Macrocosmice Kali

– metode practice de intrare în stare de rezonanță ocultă cu Maha Vidya Kali

– exerciții tantrice specifice de transfigurare și meditație integrate în sfera ei gigantică de forță

– practică Hatha Yoga la unison realizată în manieră tantrică;

– împărtășirea experiențelor personale de comuniune cu Maha Vidya Kali

Tabăra este coordonată de Advaitananda și Adina Stoian, fondatorii taberelor Maha Vidya Yoga. Ei sunt cursanţi ai renumitului profesor de yoga Gregorian Bivolaru și au o experiență de peste 25 de ani de practică intensă cu Marile Puteri Macrocosmice. Ei sunt co-autorii cursului revoluționar de Tantra Yoga Ezoterică ce este predat în filialele tuturor școlilor spirituale ale Federației Internaționale de Yoga și Meditație Atman.

 

CAZARE ȘI MASĂ

Informații despre cazare și masă în complexul hotelier Lux Divina:

Cazare 250 lei camera de 2 locuri pe noapte;

Masa 50 lei prânz, 50 lei cina;

Rezervările se vor face la Recepția Hotelului la +4 0749115116, sau la adresa de email receptie@luxdivina.ro MENTIONAND – PENTRU TABARA.

CONTACT

https://tantraezoterica.ro/mahavidya-kali/

Adresă de e-mail: mahavidyacamp@gmail.com

Telefon: +4076 994 8477 (inclusiv Telegram)

 

Vă așteptăm cu iubire şi entuziasm în această tabără spirituală, pentru a aprofunda împreună misterele uimitoare ale Marii Puteri Macrocosmice Kali!

Shares