11 octombrie 2020
Realitatea subtilă a centrilor de forță – misterul care se ascunde în Universul fascinant al vortexurilor energetice ale fiinţei

WEBINARII SĂPTĂMÂNALE Gratuite – luna OCTOMBRIE

DUMINICĂ 18 octombrie, ora 18:00 – 20:00 ,,REALITATEA SUBTILĂ A CENTRILOR DE FORȚĂ –  Manipura chakra și Anahata chakra,,

Cunoaşterea chakre-lor este un secret fundamental al evoluției spirituale  prin practica Tantra Yoga Ezoterică.

După cum știm, cei 7 centri de forță, sunt marile vortexuri de energie prin care ființa umană realizează ”comunicarea” cu lumea energiilor subtile.

Ei sunt adevărate porți de emisie-recepție, prezenți în ființa fiecăruia dintre noi, a tuturor tipurilor de energii din Univers, modulate în mod specific.

Dinamizarea centrilor subtili de forţă (chakra) prin metode tantrice specific, ne poate conferi accesul la resursele infinite de energie benefică din Macrocosmos, amplificând  în ființa noastră armonia și forța pe toate planurile existenței.

Continuam în 18 octombrie 2020, aventura inițiatică, cu cel de-al 2-lea Webinar, având ca temă, centrii de forță Manipura chakra și Anahata chakra. Webinarul este susținut de către intructoarea de tantra yoga din București, dr.Simona Popescu și în cadrul său vor fi prezentate câteva elemente şi procedee tantrice care ne vor ajuta să armonizăm centri de forță  Manipura chakra și Anahata chakra.

Cu siguranță te-ai confruntat uneori cu stări de  inerție, tendințe de complacere, lene și ignoranță. Iți amintești desigur acel moment dificil de dinaintea unei acțiunii, cînd simți ca nu ai suficient ,, foc,, să începi sau să duci la bun sfârșit ce ți-ai propus. Soluția acestor tendințe se regăsește la nivelul lui Manipura Chakra.

Prin dinamizarea celui de al treilea centru de forță, Manipura Chakra:

  • conștiința se trezește, apar sclipiri manifestate prin aspirații, decizii urmate cu fermitate.
  • apare continuitate în acțiune, puterea de a ieși din stările proaste, care ne apar uneori,
  • rezolvarea situațiilor prin manifestarea voinței în multiplele ei forme și a inteligenței practice
  • ne amplificăm încrederea în sine și învingem stagnarea, inerția, tendința către amânare și delăsare
  • se produce inițierea proceselor de transformare interioară, alchimizare, strălucire interioară

Incapacitatea de a ne deschide sufletește, prezența diferitelor traume afective și o imunitate slabă, incapacitatea de a ne asculta glasul inimii și a lua decizii înțelepte, sunt doar o parte din problemele cu care multe ființe se confruntă în aceste vremuri.

Al patrulea centru de forță, Anahata Chakra, este responsabil în ființa umană cu rezolvarea acestor dezechilibre precum și cu :

  • asimilarea energiei și a oxigenului din aer în trup
  • forța interioară de regenerare și amplificarea imunității
  • capacitatea de a iubi, de a manifesta generozitate, altruism, empatie, armonie, bun simț,
  • independență la nivel afectiv
  • libertate interioara

Gradul de activare al acestor centri de forță în om, generează specificitățile relației dintre el și întreaga Creație, conferindu-i ființei caracteristicile care îi dau unicitate între ceilalți oameni.

Putem afirma că funcționarea acestor centri de forță este baza întregii dinamici a tot ceea ce se petrece în universul interior și exterior al ființei umane.

Vă așteptăm cu drag la webinarul organizat de cursul de Tantra Yoga Ezoterică, duminică 18 octombrie 2020, pentru a descinde în universul fascinant al acestor doi centri de forță, pentru a ne îmbogăți cunoștințele și viziunea asupra lor, și pentru a învăța cum putem să ne facem viața mai frumoasă pornind de la posibilitățile și potențialitățile pe care acești doi centri de forță ni le oferă.

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Shares