2 decembrie 2020
MASCULINITATE ȘI ÎNCREDERE ÎN SINE

SESIUNE PRACTICĂ – VINERI 4 DECEMBRIE 2020

ORA 18.00 – 20.00 , ce va conține în partea finală o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Ca bărbați, ne caracterizează acțiunea și ne preocupă cum să atragem succesul în ceea ce întreprindem. Ce face diferența dintre acțiune și pasivitate … sau dintre reușită și eșec?

Ai simțit vreodată că vrei să spui „nu” și totuși spui „da”, după care îți pare rău … dar nu mai poți da timpul înapoi?  Care este acel resort interior care ne determină să acționăm conform cu propriile convingeri?

Încrederea în Sine!!!

În mod uzual prin „încredere în sine” înțelegem convingerea pe care o avem în judecata și discernământul propriu, precum și în propriile abilități sau calități, ceea ce ne generează un sentiment interior de putere pentru îndeplinirea scopurilor propuse.

Tantra YOGA Ezoterică are o viziune și mai profundă, afirmând că încrederea în Sine nu este doar rezultatul unor calități, ci mai ales capacitatea de auto-cunoaștere, cunoașterea SINELUI.

Cel care se cunoaște pe sine are o mai mare încredere în el însuși, care nu este afectată de nimic exterior.

Te așteptăm vineri 4 Decembrie 2020 la o ședință practică pentru bărbați, în care vom urmări amplificarea încrederii în Sine!

Evenimentul este susținut de instructorii de Yoga și Tantra Răzvan Niculescu și Ionel Neagu, acreditați de către “The International Federation of Yoga and Meditation – ATMAN. ”

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

Shares