3 decembrie 2020
Tainele meditației în tantra

WEBINAR Gratuit

DUMINICĂ 13 DECEMBRIE  ora 18:00 – 20:00 „Tainele meditației în tantra”cu Lavinia Iacob şi Cristian Mirea

Si tu poți medita!

Dacă ești la început sau ai încercat să meditezi și ai observat că nu prea reușești, că te plictisește sau pur și simplu, nu știi cum să o faci, atunci te invităm cu drag la worksopul nostru pentru ca și pentru tine să se deschidă această ușă.

Meditația este o stare de conștiință, nu este o metodă sau o tehnică. Metodele sunt utilizate pentru a ne antrena astfel încât la un moment dat, când realizăm progresul necesar și parcurgem anumite etape vom ajunge la această stare inefabilă, pe care o numim meditație.

De ce este bine să meditezi?

Este adevărat că pentru orice acțiune pe care o faci este necesar să-ți găsești resursele interioare, timpul, entuziasmul, practic dorința de a face acel lucru. La fel este si cazul meditației. Noi vrem să te inspirăm și îți vom împărtăși câteva idei constructive:

  • Îmi ofer un timp pentru mine, doar pentru mine și este un timp câștigat, nu pierdut, cu acțiunea de a medita.
  • Știai că meditația are multiple efecte benefice asupra memoriei, atenției, inducerii stării de calm și implicit asupra scăderii nivelului de stres, reglarea presiunii sanguine si multe altele?
  • Meditația permite integrarea armonioasă a personalităţii; face posibilă depăşirea opoziţiilor şi rezolvă cu uşurinţă problemele psihomentale de tot felul.
  • Meditând în mod consecvent, chiar și pentru câteva minute în fiecare dimineață ne putem îmbunătăți concentrarea mentală. Înțeleptul Patanjali afirma acum câteva mii de ani: “Atunci când atenția este focalizată fără întrerupere asupra obiectului ales pentru meditație apare starea de meditație”.
  • Relaxându-ne profund ne putem amplifica foarte mult creativitatea și pot ieși la lumină în mod accelerat multe alte calități ce corespund înzestrărilor noastre potențiale.
  • Meditația ne oferă șansa de a ne reconecta cu inima noastră, să ieșim din frică și să trăim în iubire.
  • Și nu în ultimul rand, meditația ne ajută să ne reconectăm cu partea noastră superioară, cu esența spirituală din noi și prin meditaţie profundă, conştiinţa noastră poate realiza accelerat experienţa eliberării decisive de orice iluzii și putem avea revelația esenței noastre ultime, Sinele Suprem Atman.

Worksopul se adresează tuturor căutătorilor spirituali și tuturor căutătorilor pe drumul vieții.

Vino cu încredere și cu inima deschisă!

Webinarul este susţinut de instructorii de tantra yoga, Lavinia Iacob şi Cristian Mirea, acreditați de către “The International Federation of Yoga and Meditation”.

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

Shares