13 aprilie 2021
16.04.2021 – Momentul prezent – un dar spiritual

SESIUNE PRACTICĂ – VINERI 16  APRILIE 2021, ora 18:00-20:00.

Între orele 19:30 – 20:00 – sesiune în direct de întrebări și răspunsuri!

,,Am învățat să fac din fiecare clipă o sărbătoare. Să mă arunc în fiecare secundă, să nu mă tem de viață, să nu mă abțin, să las clipele să mă extazieze de fericire, să îmi clocotească pulsul, să am curajul să trăiesc Soarele, să îmi țâșnească lumina prin gânduri, să râd să mă audă tot Universul, să îngenunchez teama.,,  Chris Simion

Ați avut vreodată sentimentul că viața trece pe lângă voi, că sunteți împovărați de tot felul de griji? Sau poate ați avut uneori senzația că viața urmează să înceapă cu adevărat – o viață la care ați visat mereu – dar că apărea mereu câte un obstacol, ceva de care să vă ocupați mai întâi, treburi neterminate, polițe vechi de plătit poate și din nou senzația că, după aceea, viața voastră ar putea să înceapă, în sfârșit?…

Tantra este o celebrare a vieții, o sărbătoare a lui „aici și acum”, a ceea ce Este.

Tantra ne învață că viața se trăiește în Momentul Prezent. Tantricul savurează viața din plin și face din fiecare clipă o sărbătoare. El știe să folosească energia fiecărei clipe în favoarea sa, făcând astfel din ea o adevărată temelie pe care el își fundamentează viața.

În Tantra Yoga Ezoterică, regăsim inocența începuturilor, învățăm din nou să trăim fără să planificăm toate detaliile, sau intimitatea, întrucât „proiectarea” ne falsifică adevărata realitate și rupe contactul cu trăirea clipei.

Cu cât ne ancorăm mai profund în starea de a fi noi înșine, în momentul prezent, cu atât relația cu noi înșine și cu ceilalți se înrădăcinează, se împlinește și se îmbogățește.

Acesta stare începe cu conștientizarea faptului că indiferent ce am făcut în trecut sau ce nu am făcut încă până în prezent, ignorând perspectivele viitorului, acum și numai acum, în acest moment noi putem acționa, putem transforma ceva.

Fiecare clipă este unică şi irepetabilă, tocmai de aceea, ea este un dar neprețuit. Atunci când vom învăța să rămânem cât mai mult ancorați în Momentul Prezent, vom începe să ne trăim viața cu adevărat și, firește, că vom fi din ce în ce mai fericiți.

Vă invităm să participați alături de noi, vineri 16 aprilie între orele 18:00 si 20:00, la o sesiune practică de Tantra Yoga Ezoterică, ce oferă o viziune inedită asupra modului în care putem avea acces la puterea magică a Momentului Prezent prin modalități eficiente ce ne sunt oricând la îndemână.

Sesiunea va fi realizată cu instructorii de Tantra Yoga Ezoterică Răzvan Niculescu și Alina Dospinescu, acreditați de către Federația Internațională de Yoga și Meditație –Atman.

Vă așteptăm cu drag!

Shares