30 mai 2021
04.06.2021 – Energia subtilă fluidică OJAS în Tantra Yoga Esoterică – puterea colosală a fiinţei umane.

Unul dintre motivele pentru care tainele potenţialului creator nu erau divulgate decât celor iniţiaţi, regilor și reginelor și erau ascunse oamenilor de rând, este generarea în mod natural,în ființa umană, prin transmutarea potenţialului pro-creator a  unei energii extraordinar de puternice, numită OJAS.

Printre multitudinea de efecte pe care le generează acumularea unei mari cantităţi de ojas în fiinţa umană se numără ,pe langă o stare de sănătate debordantă, capacitate mărită de regenerare, amplificarea potențialităților ființei și trezirea unei forţe benefice oculte imense.

Energia subtilă creatoare transmutată – ojas, reprezintă o gigantică sursă de putere şi de inspiraţie şi ea poate fi utilizată oricând în scopuri cu adevărat spirituale.

În studiile sale de pionierat despre potenţialul secret care este ascuns la nivel erotic în fiinţa umană, celebrul savant Wilhem Reich, a subliniat faptul că acest așa-numit “libido”își  are radacini în structura organică a trupului uman numind-o “energie orgonică” și care este defapt ceea ce tantricii am numit ojas shakti.

Te invităm la sesiunea Primii Paşi Esențiali în Tantra Yoga Esoterică din data de 4 iunie, de la ora 18:00 pentru a realiza împreună o serie de tehnici ce amplifică energia Ojas.

Evenimentul este susținut de instructoarele de tantra Daniela Benţa și Mihaela Feraru, acreditate de către Federatia de Yoga și Meditatie ATMAN

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

Shares