29 septembrie 2020
Optimismul și încrederea în Sine pe calea tantrică

SESIUNE PRACTICĂ – VINERI, 2 Octombrie , ORA 18:00 – 20:00

Între orele 19:30 – 20:00 continuăm cu o sesiune în direct de întrebări și răspunsuri!

Te surprinzi in ultima vreme ca fiind stresat, înfricoșat tot mai des datorită evenimentelor exterioare, îți faci griji pentru viitorul tău și al celor dragi?

Ai îndolieli privitoare la îndeplinirea scopurilor tale? Eziți prea mult în luarea unor decizii?

Înainte de a începe un proiect te năpădesc gânduri de neîncredere , îți spui adeseori că nu vei reuși?  Nu pot! Nu sunt în stare , Nu voi reuși- Chiar dacă incep voi eșua! – îți sună cunoscut?

Situându-se aproape la polul opus fricii, credinţa ne face să sperăm totdeauna în tot ce este mai bine, să credem cu anticipaţie în succes, ne înarmează cu încredere. A dezvolta optimismul, credinţa, încrederea deplină în forţele proprii, constituie baza unei orientări pozitive, creatoare a minţii.

Doctorul Victor Pauchet, în incitantul său studiu “Fiţi optimist”, ne sfătuieşte: “Optimismul, buna dispoziţie debordantă, bucuria de a trăi, trebuie să constituie starea noastră permanentă. Procedând astfel, vom fi mereu în contact cu energiile minunate ale Universului.”

Este indispensabil necesar, în epoca în care trăim, să atragem în noi înşine cât mai multe dintre energiile subtile ale optimismului şi curajului, a încrederii în Sine pentru a deveni chiar şi pentru ceilalţi focare exemplare. Trebuie să înţelegem că, dacă uneori nu putem acţiona împotriva circumstanţelor, noi putem face destul de mult acţionând pozitiv chiar asupra noastră.

A fi optimist înseamnă a primi evenimentele cu speranţa în mai bine; înseamnă a fi întotdeauna pregătit să extragi tot ceea ce este mai bun chiar şi din situaţiile cele mai defavorabile.

Tantra Yoga Ezoterică ne pune la dispoziție o gamă variată de tehnici pentru a trezi și dinamiza în ființa noastră optimismul și încrederea în Sine.

Te invităm, să practicăm împreună  tehnici tantrice ce ne vor impulsiona să abordăm plini de optimism și încredere în Sine fiecare experiență benefică, fiecare proiect important din viața noastră.

Sesiune realizată din Pitești cu instructorii de tantra yoga Monica Barlabas și Teophanus Erdely Gruz,  instructori acreditați de Federația internațională de yoga și meditație Atman.

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

Shares