16 iulie 2021
18.07.2021 – PREZENTARE – Tabăra Internațională Yoghină Ezoterică de Vară – ONLINE 1 august – 5 septembrie
PREZENTARE Tabără

INVITAŢIE PENTRU CURSANȚII TYE – DUMINICĂ 18 IULIE orele 18.00 – 19.00

Dragi colegi, vă invităm la o prezentare în extenso a programului spiritual și a principalelor activități ale Taberei Internaționale Yoghine de Vară ce se desfășoară de aproape 30 de ani în stațiunea Costinești, iar acum va continua online.

Taberele de Yoga organizate de MISA reprezintă o ocazie extraordinară de a aprofunda cunoștințe ezoterice și tehnici yoghine și tantrice excepționale, de a ne îmbogății pe multe planuri ale ființei noastre, cât și de a evolua accelerat, la unison cu mii de alți practicanți Yoga și Tantra din întreaga lume, animați de aceleași aspirații.

Câmpul subtil spiritual al acestei tabere este foarte puternic și, tocmai de aceea, el este simțit cu ușurință de marea majoritate a participanților și a participantelor care sunt puri și plini de aspirație

Programul taberei este foarte intens și deosebit de variat, adaptat atât începătorilor în practica Yoga, cât și practicanților avansați.

Evenimentul este susținut de instructoarea de Tantra Yoga Ezoterică Daphnia Orjanu, acreditată de către Federația de Yoga și Meditație ATMAN.

Pentru a participa la această sesiune vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag duminică 18 iulie, între orele 18:00 și 19:00!

Shares