6 ianuarie 2021
Purificare și detoxifiere

WEBINAR Gratuit

DUMINICĂ 10 IANUARIE  între orele 18:00-20:00,

“Purificare și detoxifiere” cu dr. Monica Pașcalău

Celebrul tratat HATHA YOGA PRADIPIKA menţionează: „Prin eliminarea impurităţilor, (…) yoghinul se va bucura de o sănătate perfectă.”; „Când NADI-urile sunt purificate (canalele subtile energetice NT), apar semnele unor transformări sigure: corpul devine luminos şi strălucitor.”

Stilul de viață actual și intensitatea ritmului vieții adesea însoțite de multă agitație, zgomot și stress face ca ființa să se resimtă prin stări de oboseală cronică, apatie, lipsa poftei de viață, a puterii de concentrare, conflicte ce se nasc aparent din nimic în relațiile de cuplu.

Gradul de “toxicitate”, atât fizică cât și mentală și chiar psihică, nu doar că este continuă, ci creşte din ce în ce mai mult.

Constatăm că este necesară purificarea, detoxifierea ființei noastre și adesea căutăm soluții și ne frământă întrebarea când și mai ales cum anume să facem aceasta.

În practica spirituală se explică încă de la început că este important să învățăm să “ascultăm” organismul şi să facem tot ceea ce este necesar pentru ca el să devină și să rămână sănătos și viguros.

Practic vorbind, este necesar să învățăm o serie de metode care ne permit ca ritmul purificării trupului nostru…. să fie mai rapid decât al impurificării și acumulării de toxine.

Vă invităm acum, după perioada Sărbătorilor de iarnă, la un webinar în care vor fi prezentate și metode practice de purificare, ușor accesibile, utilizate din cele mai vechi timpuri de către practicanții yoghini și tantrici, metode menite să să ne ajute să ne recâștigăm pofta de viață și să mențină trupul mereu pur, flexibil și sănătos.

Webinarul este susţinut de instructoarea de tantra yoga dr. Monica Pașcalău, acreditată în cadrul Federaţiei de yoga şi meditaţie Atman.

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

Shares