8 iunie 2020
Purificarea – O necesitate a armoniei lăuntrice

SESIUNE PRACTICĂ – MARȚI, 23  IUNIE, ORA 18:00 – 19:30

PURIFICAREA –  O NECESITATE A ARMONIEI LĂUNTRICE

În zilele noastre există foarte multe surse de impurificare, atât a trupului, cât și a minții și psihicului nostru.

Dar desigur există și soluții practice care  permit ca ritmul purificării să îl depășească pe cel al impurificării, astfel încât să ne păstrăm constant o stare de armonie.

În cadrul sistemului Tantra Yoga Ezoterică, cunoaștem faptul că între toate învelişurile fiinţei noastre (fizic, vital-emoţional, psihomental, supramental, spiritual) există o strânsă legătură.

Acţiunile de purificare realizate la un anumit nivel se reflectă, mai devreme sau mai târziu, la toate celelalte niveluri ale ființei. Putem înțelege astfel importanța purificării, care realizată la nivel trupesc, va conduce și la o purificare și o limpezire reflexă în plan emoţional şi mental.

Practica perseverentă a tehnicilor tantrice de purificare fizică şi subtilă, precum şi a diferitelor exerciţii, permite purificarea emoţională şi mentală, iar efectele acestor eforturi sunt resimţite imediat, în special prin starea de bine şi confort interior, de bucurie lăuntrică nealterată. 

SAUCHA (așa cum se numește în limba sanscrită) sau purificarea, implică totuşi un efort suplimentar şi o preocupare permanentă de a elimina din propria fiinţă toate impurităţile şi energiile negative, inferioare.

Desigur, în paralel, yoghinul tantric va urmări să renunţe la toate obiceiurile nefaste care întreţin aceste impurităţi (la nivel fizic, de exemplu, consumul de carne, tutun, alcool etc., la nivel mental, gândirea negativă etc.)

Sesiunea practică va fi realizată de către Monica, instructoarea noastră de Tantra Yoga din Cluj Napoca, acreditată de catre “The International Federation of Yoga and Meditation – ATMAN”.

Înscrierea la acestă sesiune  se face completând formularul de mai jos pentru a primi detaliile de conectare pe email.

Vă așteptăm cu mult drag!

 

Shares