31 martie 2021
Puritate și intuiție pe calea tantrică

SESIUNE PRACTICĂ – VINERI 2  APRILIE 2021, ora 18:00-20:00.

Între orele 19:30 – 20:00 – sesiune în direct de întrebări și răspunsuri!

Tantra Yoga este sistemul care „ne ia” exact așa cum suntem, pornește de la realitatea ușor
accesibilă și imediată pe care o
poate înțelege cineva cu nivelul de
conștiința, educație și înțelegere
pe care îl are.

Pentru sistemul Tantra Yoga Ezoterică, trupul este extrem de important. În primul rând, deoarece el este cel mai ușor de perceput, de experimentat, iar structura fizică este de o imensă importanță atunci când este privită ca fiind un templu ce adăpostește cea mai rafinată structură, Spiritului Nemuritor-ATMAN.

Din această perspectivă, devine evident faptul că purificând stuctura fizică, cea psihică și mentală, ne apropiem de cunoașterea de sine; începem prin cunoașterea modului în care noi funcționăm, a elementelor de care dispunem în această existență, a energiilor care ne caracterizează și a altor aspecte specifice ființei noastre.

Purificarea atrage după sine și rafinarea percepțiilor, astfel încât să putem cu usurință percepe prin intermediul intuiției ce se trezeste gradat în noi, ceea ce avem de făcut, când și cum.

Frământarea continuă asupra a “ce am de facut”, “când să fac aceasta”, “cum sa acționez sau reacționez”etc va înceta pe masură ce ființa se purifică și intuiția ne va ajuta să alegem exact ceea ce trebuie, în permanență.

Yoghinii mistici, marii sfinți și tantricii care se bucură din plin de aceste calități, ne învață că ele pot fi trezite și folosite de către oricine practică într-un mod corect, perseverent și plin de aspirație anumite tehnici care au fost păstrate secrete de-a lungul mileniilor și care au fost revelate doar celor pregătiți.

Vă invităm să deslușim împreună tainele puritatii si ale intuiției printr-o sesiune practică de tantra yoga ezoterică, sesiune susținută din București, de către instructoarele de tantra yoga Mihaela Feraru si Camelia Marin.

 

Shares