22 iulie 2020
Puritate și intuiție superioară

Vă invităm în ziua de VINERI 24 IULIE, între orele 18:00 – 20:00 la o SESIUNE PRACTICĂ  de tantra yoga ,pentru a ne aplifica puritatea și intuiția superioară aplicând metode tantrice.

Ați trăit vreodată acel sentiment instinctiv, aproape visceral că este posibil ca ceva să nu fie în regulă?

Ați observat că noi căutăm deseori să ne dăm seama dacă cineva sau ceva este potrivit pentru noi sau dacă suntem în siguranţă?

Ați remarcat că proiecțiile propriilor noastre emoţii asupra oamenilor şi asupra lumii înconjurătoare ne pot împiedica adesea în a vedea o situaţie cu claritate?

În toate aceste situații noi căutăm să ne folosim – cel mai adesea, inconștient – intuiția. Chiar dacă apeleăm des la ea, pentru mulți dintre noi intuiția rămâne învăluită într-o aură de mister greu de pătruns.

Intuiţia este capacitatea noastră de a avea acces la propriile noastre percepţii interioare, este abilitatea noastră de a percepe ceva ca fiind adevărat, cu o certitudine care vine din adâncul fiinţei noastre. Ea nu este raţională.

Intuiția și puritatea merg ”mână-n mână”. Pentru a folosi cu succes această capacitate excepțională este necesară o puritate a trăirilor, a gândurilor, a intențiilor, a vorbirii.

Yoghinii mistici, marii sfinți și tantricii care se bucură din plin de aceste calități, ne învață că ele pot fi trezite și folosite de către oricine practică într-un mod corect, perseverent și plin de aspirație anumite metode specifice, anumite tehnici care au fost păstrate secrete de-a lungul mileniilor și care au fost revelate doar celor pregătiți.

Animați de cele mai curate intenții și plini de candoare, vă invităm ca – într-o atmosferă plină de puritate – să deslușim împreună tainele intuiției într-o sesiune susținută din București, de către instructorii de tantra yoga Camelia Marin și Tudorel Matei

Vă așteptăm cu drag!

Pentru a vă înscrie la aceast weibnar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi datele de acces pe email.

Shares