20 iulie 2020
Tantra Yoga și puterea extraordinară a subconştientului

SESIUNE PRACTICĂ – MARȚI, 21 IULIE, ÎNTRE ORELE 18:00 – 20.00

Orice plantăm în mintea noastră subconştientă şi îngrijim prin repetiţie şi emoţii, va deveni într-o zi realitate”. Earl Nightingale

Mintea subconştientă este o cameră de depozitare cu capacitate nelimitată; experienţele din trecut, cele mai profunde credinţe, absolut tot ceea ce ţi s-a petrecut se stochează în mod permanent.

Subconştientul este acea parte din noi ce este în afara conştienței noastre şi care creează programe automate pentru a face aparent funcţionarea în viaţă mai uşoară, fără a avea nevoie să ne concentrăm atenţia pe tot ceea ce facem.

Dacă ar fi să facem o analogie cu un iceberg, vârful icebergului reprezintă mintea conştientă, iar partea de sub apă reprezintă subconştientul.

 “În adâncurile subconştientului se află o nesfârșită înțelepciune, o putere și o abundență nelimitată. Toate acestea așteaptă să fie descoperite și apoi corect și în mod benefic folosite. Este momentul să ne cunoaștem potențialitățile latente, pentru ca acestea să se materializeze în această lume.” Joseph Murphy

Subconştientul este activ pe durata întregii zile şi a întregii nopţi, fie că acţionezi sau nu, controlând toate funcţiile trupului, precum respiraţia, bătăile inimii şi chiar şi activitatea sistemului nervos.

Neuroștiința a recunoscut că subconştientul controlează 95% din viaţa noastră. 

Dacă mintea subconştientă este atât de puternică, cum se poate accesa pentru a aduce transformări benefice în viaţă, cum să reprogramăm gândirea condiţionată care ne poate ţine departe de la a ne trăi viaţa pe care întotdeauna ne-am dorit-o?

Sistemul tantric a studiat si accesat din vremuri străvechi această parte mai puțin cunoscută a conștiinței umane. El a decriptat principiile și legile fundamentale ce ne ajută să accesăm această putere nebănuită a ființei noastre.

Cu ajutorul tehnicilor și metodelor tantrice putem accesa subconstientul, putem să depășim dificultățile vieții, să ne eliberăm de anumite traume emoționale, să ne eliberăm de constrângeri psiho-mentale și totodată, acestea ne pot oferi cunoașterea adevăratei libertăți, a fericirii, a echilibrului și a păcii interioare.

Pentru a avea acces la  mintea subconştientă folosind înţelegerea „conştientă” din acest moment, presupune a ne antrena un timp suficient, pentru a reuși să eliminăm vechile trasee neuronale şi să cream noi conexiuni în creier.

Te invităm să participi alături de noi  la o ședință practică de tantra yoga ezoterică ce ne va ajuta să ne transformăm viața într-un ritm susținut prin accesul la puterea infinită a subconștientului.

Sesiune realizată din București cu instructoarele de Tantra Yoga – Cristina și Cosmina.

Pentru a vă înscrie la aceast weibnar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi datele de acces pe email.

Shares