15 aprilie 2021
20.04.2021 – Puterea vizualizarii in Tantra

SESIUNE PRACTICĂ – MARȚI, 20 APRILIE 2021, ora 18:00-20:00.

Între orele 19:30 – 20:00 – sesiune în direct de întrebări și răspunsuri!

O imagine clară şi bine susţinută în minte valorează cât mii de cuvinte” – Proverb chinezesc

Universul este o creație mentală. Realitatea noastră este rodul gândurilor noastre, al imaginației noastre. Ceea ce gândim și vizualizăm determină ceea ce trăim în cele mai mici amănunte zilnice, ne aduce sănătate, prosperitate, evoluție, fericire sau dimpotrivă ne îmbolnăvește, ne face să avem o viață plină de lipsuri, atrage involuția sau nefericirea.

Mintea umană ferm concentrată şi perseverent focalizată are o putere de evocare şi manifestare aproape nelimitată.

Stiați că?

  • Sistemul nervos nu face diferenţa dintre o experienţă imaginată şi una reală.
  • Subconştientul ajunge să manifeste, la un moment dat, orice imagine care a fost menţinută şi susţinută cu o credinţă fermă în minte.

De aceea vizualizarea creatoare, capacitatea de a creea imagini mentale și de a le menține cât mai mult în câmpul conștiinței este un puternic instrument modelator al vieții noastre.

Devenim astfel ceea ce ne imaginăm că suntem. Forța imaginilor, a simbolurilor este mai mare decât cea cuvintelor.

Mulți consideră că vizualizarea, acțiunea de a genera și controla imagini mentale capabile să ne aducă împlinirea visurilor noastre, este un produs al vremurilor moderne. Însă puterea vizualizării, a utilizării imaginilor mentale și a simbolurilor este cunoscută și folosită de mii de ani în diverse sisteme spirituale printre care și Tantra Yoga Ezoterică.

 Semnele si simbolurile guvernează lumea, nu cuvintele și legile.” Confucius

Omul modern, care a înlocuit vizualizarea creatoare cu rațiune și cuvinte și-a tăiat accesul la o modalitate puternică de a-și modela într-un mod benefic ființa și viața și de a fi în armonie cu universul.

Prin vizualizare putem să ne remodelăm: putem să modificăm structura trupului, modul de a gândi și a trăi.

Sistemul tantric revelează atât metode care să ne ajute să ne îmbunătățim capacitatea de a realiza vizualizări creatoare, cât și metode prin care, pe baza puterii uriașe a vizualizării creatoare, putem să dobândim o foarte bună stare de sănătate și fericire, putem să avem succes în sfera socială și să beneficiem de o transformare spirituală rapidă și armonioasă. Măiestria în realizarea vizualizării creatoare ne permite accesul la toate puterile universale benefice.

Vă invităm la sesiunea realizată din Constanța de Belinda Mărginean și Costel Procop, instructori de Tantra Yoga Ezoterică, acreditați de „Federația Internațională de Yoga și  Meditație – ATMAN”.

Vă așteptăm cu drag!

 

Shares