3 septembrie 2020
REALITATEA CENTRILOR SUBTILI DE FORȚĂ-la Canal 33

REALITATEA CENTRILOR SUBTILI DE FORȚĂ-la Canal 33

Emisiune găzduită de Alexandru Răducanu

VINERI  18 SEPTEMBRIE ora 22.00-23.00

Ce face ca unii oameni să fie atât de diferiți, iar alții atât de asemănători?

De ce unii oameni au succes, sunt sănătoși și entuziaști, sunt fericiți, sunt puternici, inteligenți și seducători, iar alții abia se mișcă prin viață?

Chiar este posibil ca prin Tantra Yoga Ezoterică să ne transformăm radical? Cum? Ce se ascunde în spatele trupului cu care ne-am obișnuit să ne identificăm?

Adina Stoian, instuctoare de tantra și yoga, acreditată de către “The International Federation of Yoga and Meditation – ATMAN”

vă invită Vineri, 18 septembrie, între orele 22.00-23.00, la o nouă emisiune pe Canal 33, pentru a descoperi Realitatea celor 7 Centrii subtili de forță și a răspunde acestor întrebări pe care mulți și le pun.

Potrivit învățăturilor tradiționale tantrice ființa umană este structurată pe 7 niveluri de vibrație întocmai ca o scala radio cu 7 frecvențe diferite.

În fiecare din noi există 7 centrii de forță situați în plan subtil, 7 sisteme fundamentale complexe ce recepteză și emit energie. Acești centrii sunt asemenea unor porți prin care comunicăm, conștient sau inconștient, cu ceilalți oamenii și cu întregul Univers.

Gradul lor de trezire și energizare diferă foarte mult de la o ființă la alta.

Energizând și controlând prin metodele secrete tantrice cei 7 centrii de forță vom reuși să eliminăm blocajele cu care încă ne mai confruntăm și ne vom putea depăși limitele, dobândind armonie, eficiență, savoare pe toate planurile: social, relațional, spiritual.

Vă aștept cu drag.

Shares