8 decembrie 2021
15.12.2021 – Relaxare şi destindere prin Tantra

Relaxarea este o cheie fundamentală, fie că vorbim despre practică cu succes a tehnicilor de TANTRA YOGA EZOTERICĂ, a posturilor yoga sau pur şi simplu despre starea noastră predominantă din viața de zi cu zi.

În practica yoga şi tantra, relaxarea este extrem de importantă, deoarece prin intermediul ei se obțin armonizarea şi echilibrarea energiilor trezite şi amplificate în timpul practicării diverselor tehnici (asana-e, pranayama, etc.).

De aceea, acest aspect nu trebuie neglijat. Cu cât învățăm să ne relaxăm mai mult şi mai profund, cu atât rezonanța cu energiile benefice, sublime din Macrocosmos va fi mult mai facilă.

Menținând această stare de relaxare timp mai îndelungat, vom putea remarca, cu timpul, că devenim mai calmi, mai liniștiți, iar în viața noastră stresul îşi pierde puterea.

A sosit timpul să înțelegem că viața nu este o fugă permanentă, o sursă a neliniștii, ci dimpotrivă, o sursă a fericirii şi împlinirii noastre ca ființe umane.

Lăsați-vă timp pentru a vă relaxa. În fond, fericirea noastră depinde numai de noi. Relaxați-vă, gândiți-vă la ceva frumos, amintiți-vă cât de fericită este acea scânteie divină din noi înșine, de care poate că am uitat, dar care nu încetează nici o clipă să ne lumineze viața. De fapt, în esență suntem ființe perfecte, a căror conectare cu Fericirea Supremă este permanentă. Nu ne rămâne decât să redescoperim acest străvechi adevăr.

Această stare ne va permite să trăim clipă la intensitate deplină, cu toate nuanțele sale, experimentând viața ca un miracol, adică ceea ce şi este de fapt. Aceasta va da naștere unei stări profunde de fericire şi plăcere profundă – şi în ultimă instanță extazului.

Vă așteptăm cu drag la o sesiune practică de PRIMII PAŞI ÎN TANTRA YOGA EZOTERICĂ, miercuri 15 decembrie între orele 18:00 – 20:00, alături de instructoarele Cynthia Mihai şi Renata Males, pentru a împărtăși împreună această cunoaștere aparținând înțelepciunii sistemului milenar Tantra Yoga Ezoterică.

Datele de conectare la această sesiune:

Join Zoom Meeting

https://us02web.zoom.us/j/85878295840?pwd=T2lEaXVBcElxbThQVTJqV25qT3hlQT09

Meeting ID: 858 7829 5840

Passcode: 676427

Vă așteptăm cu drag!

 

Shares