Acasa » Evenimente București » 26.11.2022 – Taina relaxării yoghine complete
26.11.2022 – Taina relaxării yoghine complete

Sesiune practică GRATUITĂ

26.11.2022, orele 10:00-12:00

Adresa: Strada Grigore Manolescu nr 7A etaj 3

Fiecare dintre noi a remarcat că deseori suntem supuşi la diferite surse de stres, în funcţie de mediul şi persoanele cu care venim în contact. Sindromul stresului a devenit astfel boala secolului ’21, omul modern fiind mai mereu contractat, grăbit, neliniştit,robotizat şi rigid.

Oricât de activi am fi avem nevoie în mod regulat de relaxare, deoarece însăşi viaţa este caracterizată de o permanentă alternanţă între tensiune şi relaxare; mişcare pe care o regăsim chiar şi în „motorul” organismului uman, care este inima.

Viaţa nu este o goană permanentă, o sursă de nelinişte, ci dimpotrivă este o sursă a fericirii şi împlinirii noastre, iar relaxarea este o cheie fundamentală, atât pentru practica spirituală, cât şi pentru fericirea de zi cu zi.

 Învăţând să ne relaxăm fizic, psihic, mental şi emoţional, dobândim flexibilitate în experienţele de viaţă, reuşind astfel să trecem cu succes momentele dificile.

Tantra dezvăluie faptul că relaxarea nu presupune inacţiunea, ci o anumită priză de conştiinţă, o stare de focalizare ce este relaxată.

Cultivarea unei prize de conştiinţă relaxată este absolut necesară pentru a ne deschide plenar către experienţa intensă şi liberă a vieţii, fără a opune rezistenţă manifestărilor sale, ci dimpotrivă a alege rezonanţele dorite şi a învăţa din fiecare experienţă.

Vei fi ghidat în această experiență a relaxării yoghine complete de către Simona Popescu şi Cosmina Cocişiu – instructoare de Tantra Yoga Ezoterică – acreditate de Federaţia Internațională de Yoga şi Meditație Atman.

Pentru a articipa vă rugăm să completași formularul de mai jos.

Shares