13 februarie 2023
Rolul Ghidului Spiritual

EVENIMENT SPIRITUAL – seminar și celebrare spirituală

Duminică, 12 martie 2023, orele 15.30, București

⭐️ ROLUL GHIDULUI SPIRITUAL

În viață, noi, ca ființe umane, mereu căutăm modele de inspirație – pentru toate domeniile vieții. Sufletul nostru, care este precum o busolă, are menirea să ne ghideze mereu spre lumină și spre ceea ce este cel mai bine pentru noi, doar că adesea pierdem conexiunea cu el și atunci căutăm în stânga și în dreapta pentru indicii, semne, inspirații. 

Universul este foarte vast și complex și, daca nu avem discernământul necesar, putem interpreta în fel și chip semnele care ni se arată. Adesea simțim că am avea mare nevoie de sfatul cuiva, care „vede”, care „simte” corect. 

⭐️În toate domeniile existenței, noi, ca ființe umane, am fost inspirați de diversele modele pe care această planetă le-a dăruit de-a lungul timpului, oameni care s-au comportat exemplar în situații dificile, oameni care s-au depășit, care au dezvoltat virtuți exemplare, care au atins culmi lăuntrice excepționale, oameni care au dat dovadă de tărie lăuntrică inspiratoare și de aspirație de nestăvilit – culmi lăuntrice pe care unii dintre noi nici nu le bănuiam că pot exista.

?O astfel de ființă umană ce inspiră și călăuzește pe ceilalți prin exemplul personal este un ajutor imens pentru toți aceia care vor să se trezească.

Când interesul nostru se orientează pe creșterea lăuntrică, devine firesc să căutăm inspirație de la un ghid spiritual, care el însuși a depășit toate tentațiile vieții iluzorii și care a căutat cu fervoare, lăsând totul în urmă, copleșitoarea uniune cu Sursa tuturor lucrurilor, cu Conștiința Suprema. 

Pentru mulți dintre noi, Ghidul nostru spiritual, Gregorian Bivolaru, ne-a inspirat și ne inspiră constant, pe noi precum și pe alte mii de ființe ce caută desăvârșirea, și de asemenea a inspirat și susține aceste cursuri de Tantra Yoga Ezoterică.

Gregorian Bivolaru va celebra ziua de naștere pe 12 martie. 

În astfel de momente, când este ziua de naștere a unei ființe exemplare, se creează în plan subtil o atmosferă specială, energetică favorabilă pentru accesarea spiritului său și a câmpului subtil spiritual specific. Iar cei care sunt deschiși, pe fondul unei stări de curiozitate benefică înălțătoare, pot beneficia de această atmosfera subtilă și să experimenteze și ei, la rândul lor, în conformitate cu aspirația și meritele lor spirituale, starea pe care o astfel de ființă o trăiește permanent.

? Vă invităm să celebrăm împreună, prin meditație și contemplare, momentul nașterii Ghidului spiritual Gregorian Bivolaru, duminică, 12 martie, la sala cursului de tantra din București.

? Adresa: str Grigore Manolescu 7A, etaj 3, Sala Armonia.

Programul va fi următorul (cu mențiunea că orele de desfășurare sunt ORIENTATIVE; vom anunța aici pe grup orice modificare ce poate surveni):

15:30-17:30 – prezentarea unor elemente despre rolul Ghidului spiritual în general, și despre Gregorian Bivolaru în particular

17:30 – 17:55 pauză 

17:55-18:00 Consacrarea comuniunii ce urmează

18:00 – 23:00 Comuniune spirituală specială realizată cu ocazia zilei de naștere a lui GRIEG

Vă așteptăm cu drag!

Shares