26 octombrie 2020
REALITATEA SUBTILĂ A CENTRILOR DE FORȚĂ – Sahasrara

,,Realitatea subtilă a centrilor de forță – misterul care se ascunde în Universul fascinant al vortexurilor energetice ale fiinţei,,

DUMINICĂ 1 noiembrie, ora 18:00 – 20:00 ,,REALITATEA SUBTILĂ A CENTRILOR DE FORȚĂ – Sahasrara sau Lotusul cu 1000 de petale și o sinteză edificatoare a celor 7 chakre ,,

 Există un sens mai profund al vieții și o ordine care stă la baza întregii existențe! Există un loc unde toate se unesc într-o coerență și o armonie perfecte. Conștient sau nu, de la mic la mare, fiecare în felul său, cu toții le căutăm!

Toate căutările noastre profunde și perene sunt împlinite gradat Aici, la nivelul Centrului Suprem al ființei, adică prin trezirea și dinamizarea lui Sahasrara Padma, a lotusului cu 1000 de petale.

Sahasrara este punctul de întâlnire dintre finit și infinit, dintre corp și univers, dintre creație și ceea ce este dincolo de aceasta.

Calitatea principală a acestui nivel suprem este aceea de a trăi unitatea și realizarea altruistă că la modul fundamental totul este conectat cu totul.

Energizarea preponderentă a lui Sahasrara ne permite să experimentăm unitatea mistică cu toată manifestarea și cu tot ce există în natură.

La nivelul lui Sahasrara putem spune că am depășit dualitatea, că nu ne mai bazăm pe cunoașterea intelectuală și că am regăsit înțelepciunea, seninătatea, bucuria și pacea profundă și împlinitoare în viață. Aici înmugurește, iar mai apoi înflorește deschiderea spirituală faţă de Forţa creatoare a universului.

Nici o altă lumină nu se apropie de strălucirea Soarelui. În același mod, strălucirea tuturor celorlalte Chakre se estompează în fața strălucirii incomparabile a lui Sahasrara. Lumina sa conține toate vibrațiile culorilor unite în strălucirea incomparabilă a luminii albe, pure. Energia întregii ființe curge unificată la acest nivel, la fel cum apa a mii de râuri se adună în mare.

Sinteză edificatoare a celor 7 centri subtili de forță (chakrele)

Dezvoltarea conștiinței progresează pas cu pas; la fel ca sămânța unui Lotus atunci când este aruncată în sol produce mai întâi un mugur delicat, apoi continuă să crească în sus spre lumină.

Călătoria duce de la rădăcina Lotusului (prin pământ, de la Muladhara chakra ) prin apă (lumea așa cum o știm, care este în  conexiune cu Swadisthana chakra), în sus de-a lungul tulpinii Lotusului (analogic vorbind, diferitele chakre și niveluri de conștiință) până când ajunge în cele din urmă la floare, Sahasrara Padma.

Toți indivizii călătoresc de-a lungul propriei căi, au propria lor istorie și propriile experiențe – dar la final toți atingem într-un mod inevitabil același scop, același adevăr și aceeași realitate.

Te invităm să participi la webinarul de prezentare a centrului energetic suprem,ce încununează spiritualizarea ființei și de asemenea la o sinteză a întregii călătorii prin sistemul chakrelor.

Acest webinar este susținut de instructorii de tantra yoga, Marin Camelia și Matei Toader, acreditați de Federația internațională de yoga și meditație Atman.

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

Shares