Acasa » Blog » Evenimente Online » 12.11.2023 – Sănatate și longevitate prin Tantra
12.11.2023 – Sănatate și longevitate prin Tantra

WEBINAR– DUMINICA 12 Noiembrie 2023 între orele 18,00 -22.00

Știați că secretul longevității a fost căutat din timpuri străvechi? 

Omenirea a căutat constant să afle care este secretul nemuririi trupului, a „stării de tinerețe fără bătrânețe și al vieții fără de moarte”. Săraci sau bogați deopotrivă, regi și împărați, cu toții au căutat cum să trăiască sănătoși și mereu tineri cât mai mult, cum să învingă moartea.

Astăzi există deja o veritabilă „industrie” care urmărește prelungirea duratei de viață, în ultimele decenii știința modernă a alocat resurse uriașe pentru a descoperii „pilula” longevității.

În cadrul acestui webinar vom prezenta elemente practice specifice alchimiei tantrice împreună anumite tehnici specifice care ne ajută să realizăm o stare exemplară de sănătate și dinamizează capacitatea de regenerare a trupului. De asemenea, vom  prezenta viziunea căii spirituale străvechi, multimilenare – Tantra referitoare la Regenerare și Longevitate, la modalități de prelungire a vieții. Vom prezenta tehnici pentru a atinge starea de longevitate.

Maeștrii tantrici din vechime au prezentat în scrierile lor, acum multe mii de ani, anumite tehnici alchimice inițiatice și metode tantrice de regenerare, validate din nou și din nou, pe parcursul multor secole prin practică directă de mii de practicanți tantrici.

Rezultatele acestor metode sunt confirmate de metodele ștințifice moderne, de ultimele descoperiri ștințifice în domeniul sănătății și longevității.

Vă așteptăm cu drag, duminică 12 noiembrie, ora 18.00, online la webinarul despre Sănătate și Longevitate susținut de instructorul de tantra yoga Mircea Morariu.

Meeting ID: 814 4950 5943
Passcode: 670036

 

 

 

Shares