13 octombrie 2021
31.10.2021 – Seară de film precedat de inspirate comentarii spirituale.

Duminica 31 octombrie 18.00-21.00
Seară de film precedat de inspirate comentarii spirituale.

Filmele sunt oglinzi în care ni se reflectă o parte mai mare sau mai mică din viața noastră.

Filmele foarte bine realizate și care sunt consistente din punct de vedere al mesajului transmis, ne dezvăluie o realitate, o secvență de viață, un destin, o învățătură, condensate și prezentate în acele ”culori” care ne ajută cel mai bine să extragem ceea ce avem novoie pentru a ne hrăni sufletul.

De fiecare dată când urmărim un astfel de film este important să găsim și să facem acele analogii care ne vor ajuta să ne transformăm cel mai mult.

Te invităm să petrecem împreună, online, timp de calitate pentru suflet alăturându-te evenimentului nostru de seară, special conceput pentru relaxare și deschiderea inimii, la întâlnirea cu spiritualitatea!

Dacă ai prieteni care știi că sunt deschiși sau chiar interesați de astfel de evenimente, îi poți invita și pe ei să intre online împreună cu tine, pentru a împărtăși seara cu noi într-o atmosferă relaxată, menită să ne ajute să descoperim împreună vasta lume interioară spirituală.

Programul orientativ al serii de duminică, 31 octombrie:

18.00 – 18.15 Momente spirituale pentru deschiderea inimii

18.15 – 18.30 Prezentare și comentarii generale ale filmului spiritual ales

18.30 – 20.30 Vizionarea unor secvențe semnificative din filmul spiritual ales și explicarea ezoterică a mesajului transformator pe care acesta film ni-l oferă

20.30 – 21.00 Comentarii și concluzii finale

Când eşti ”surd”, toate filmele sunt ”mute”.

Din păcate, nu toată lumea merge să vadă filme ca să-şi transforme în bine cursul destinului.

Shares