15 martie 2022
Seară de suflet – film spiritual comentat

Seară de suflet – Film spiritual comentat ONLINE

Sâmbătă, 11 martie, orele 18.00 – 20.00

Îți dorești în week-end timp de calitate pentru suflet?

Te invităm să participi împreună cu noi, online, la o seară special concepută pentru a aduce relaxare, deschiderea inimii și totodată și transformare.

Prietenii sufletului tău sunt invitați să intre online împreună cu tine pentru a petrece cu toții seara într-o atmosferă relaxată, intimă, menită să ne ajute să parcurgem împreună cu eroul filmului inițiatic pe care vi-l propunem spre vizionare o călătorie către esența ființei noastre.

Filmul ne ajută să înțelegem că de fapt transformarea spirituală reprezintă un drum pe care, pentru a atinge punctul final, este necesar să-l parcurgem pas cu pas, etapa cu etapă, cu perseverență, lipsiți de prejudecăți, plini de curaj, bucurie și atenție, cu sufletul treaz.

Filmul dezvăluie lecții legate de autocunoaștere, iubire și eros, tertipurile ego-lui și capcanele minții discursive. Ni se revelează, totodată, importanța unei ghidări spirituale înțelepte autentice în depășirea obstacolelor inerente unei transformări spirituale profunde, obstacole ilustrate foarte inspirat în filmul pe care îl vom urmări.

Instructorii de Tantra Yoga Ezoterică Belinda Mărginean și Costel Procop te așteaptă cu drag sâmbătă, 11 martie, să fii printre cei deocamdată puțini care vizionând filme inspirate dau o orientare transformatoare, spirituală vieții lor!

Programul orientativ al serii:

18.00 – 18.15 Momente spirituale pentru deschiderea inimii, prezentare și comentarii generale ale filmului spiritual ales

18.15 – 19.45 Vizionarea unor secvențe semnificative din filmul spiritual ales și explicarea ezoterică a mesajului transformator pe care acesta film ni-l oferă

19.40 – 20.00 Concluzii

Te așteptăm cu mult drag.

Pentru a participa la acest film, te rugăm să accesezi linkul:

https://us02web.zoom.us/j/81846226948?pwd=bTV6RmhzUWlSS000cmNlZmxDTUhPdz09

Meeting ID: 818 4622 6948

Passcode: 495106

 

 

Shares