Acasa » Blog » Evenimente București » 06.11.2022 – Secretele tantrice ale energiei YANG
06.11.2022 – Secretele tantrice ale energiei YANG

SEMINAR Gratuit

DUMINICĂ 06 Noiembrie orele 17.00 – 19.00  “Secretele tantrice ale energiei YANG” cu dr.Simona Popescu și dr. Bogdan Nițu

     În ce fel ne influențează sănătatea, echilibrul și armonia lăuntrică, relația de cuplu și fenomenele sociale cu care ne confruntăm în ultimii ani, tainica energie YANG?

      Întâlnim  din ce în ce mai des noțiunea de yin sau yang. Ce reprezintă cu adevărat aceste noțiuni? Suntem yin sau suntem yang? Care este legătura dintre cele două? 

      Tantra Yoga Ezoterică revelează faptul că Principiul polarității este un principiu fundamental, fără de care Universul nu ar putea exista sau evolua. Acest principiu ne arată că totul în Univers este un joc între cei doi poli ai Creației, opuși dar complementari: feminin și masculin, lunar și solar, energie și conștiință, YIN și YANG.

      Trăim într-o societate în care foarte puțini sunt cei care înțeleg esența și importanța energiei YANG. Marea majoritate a oamenilor caută adesea în mod inconștient să asimileze în exces aspectul energetic yin, feminin, receptiv. Și astfel, pornind chiar de la hrană, atitudini și preocupări predominante și pâna la aspectele psiho-emoționale, observăm o preponderență a aspectului yin în comportamentul și în viața noastră.

      Astfel s-a ajuns la un dezechilibru foarte mare între cele două polarități, între Yin și Yang, între conștiință și energie atât în universul nostru lăuntric cât și în felul în care se desfășoară viața pe această planetă.

      În acest seminar vă vom prezenta perspectiva ezoterică tantrică asupra energiei YANG și o serie de metode practice și atitudini salutare ce ne permit să amplificăm energia YANG în ființă și să reușim o echilibrare pe toate nivelele, ce se va reflecta în întreaga noastră viață.

      Tehnicile și metodele de evoluție oferite de sistemul Tantra Yoga Ezoterică urmăresc înțelegerea și aplicarea Principiului polarității, aceasta ducând ulterior la 

     Seminarul este susţinut de instructorii de tantra yoga dr.Simona Popescu  și dr. Bogdan Nițu, acreditaţi în cadrul Federaţiei de yoga şi meditaţie Atman.

Unde: SALA de curs tantra yoga din București, str Grigore Manolescu 7A, etaj 3.

Când: DUMINICĂ 06 Noiembrie 2022, orele 17.00 – 19.00  

Info: 0745.599.195

Vă așteptăm cu drag!

Shares