8 iulie 2020
Senzualitate și farmec

MARȚI, 14 IULIE, ORA 18:00 – 20:00 – „Procedee  tantrice  de amplificare a senzualității și farmecului

Între orele 19:30 – 20:00 sesiune în direct de întrebări și răspunsuri!

„Senzualitatea este una dintre binecuvântările omenirii. Este sensibilitatea voastră, este conștiința voastră filtrată prin trup.” Osho

De-a lungul timpului, provocările cotidiene și-au pus amprenta asupra multora dintre noi. Suntem într-o cursă aproape permanentă și am învățat să ne adaptăm din mers, însă toate acestea se petrec cu un preț.

Suntem oare conștienți care este tributul plătit în  această goană continuă?…

Vă invitam să retrezim o importantă calitate ce a fost lăsată deoparte, poate, de mult timp: propria senzualitate și manifestarea în mod conștient a farmecul personal.

Tantra ne învață să trăim bucurându-ne de tot ceea ce viața aduce cu sine, fără alegeri preferințiale, fără a respinge ceva anume. Ea ne pune la dispoziție modalități practice de a ne reconecta prin intermediul simțurilor cu propriul nostru suflet și astfel să ne (re)trezim la viață!

Din perspectiva tantrică SENZUALITATEA este o poartă către noi înșine și către spiritualizarea ființei noastre.

A fi senzual înseamnă a fi conștient de viață, înseamnă a fi deschis față de toate misterele vieții, înseamnă că porțile simțurilor noastre sunt deschise și că suntem gata să vibrăm odată cu viața.

 Tantra ne poate oferi un răspuns concret la întrebarea: De ce anume avem nevoie pentru a ne da voie să spunem DA senzualității și pentru a putea să ne manifestăm liber puterea dumnezeiască a farmecului personal?

Vă invităm să participați alături de noi la o ședință practică de Tantra Yoga, ședință în care se vor oferi procedee de accesare a puterii infinite a senzualității și a farmecului personal.

Sesiunea este susținută de instructorii de tantra yoga din Petroșani Julieta Teodorescu și Teophanus Eredey Gruz, acreditați de către “The International Federation of Yoga and Meditation – ATMAN”.

Pentru a vă înscrie la această sesiune practică vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi datele de acces pe email.

Vă așteptăm cu mult drag!

Shares