22 februarie 2022
23.02.2022 – Senzualitatea în practica Tantrică

Sesiune practică, miercuri, 23 februarie 2022, ora 18-20.00

Între orele 19:30 – 20:00 – sesiune în direct de întrebări și răspunsuri!

Senzualitatea este în general o calitate remarcabilă și încântătoare, și în particular, o înzestrare tantrică de bază. Ea se trezește natural, se manifestă plenar și se dezvoltă prin practicile tantrice, senzuale prin excelență. Ceea ce nu știm deocamdată este că senzualitatea poate fi amplificată  și prin realizarea sistematică a asanelor și exercițiilor yoghine clasice.

Senzualitatea și magnetismul sunt înzestrări minunate care se dezvoltă prin acumularea în ființele noastre a rezonanțelor lor specifice care izvorăsc din energia apei. Există asane și exerciții care purifică canalele specifice circulației acestui gen de energii, iar practica lor, deși temeinică și aparent aridă, devine profund hrănitoare, regeneratoare și trezitoare din punct de vedere senzual.

Practicând cu entuziasm și perseverență astfel de tehnici yoghine, constatăm o mai mare fluiditate, creșterea charismei, controlul mărit al energiei erotice, amplificarea senzualității și a magnetismului.

Vreți să deveniți mai charismatici și să vă bucurați intens propria senzualitate și de o atractivitate amplificată?

Vă propunem realizarea la unison a unui astfel de program de asane inspirat care să ne conducă la conștientizarea, trezirea și manifestarea mai puternică a propriei senzualități sacre.

Sesiunea va fi realizată de instructoarele Tantra Yoga Ezoterică Bugu Elisabeta și Belinda Mărginean, acreditate de către Federația Internațională de Yoga și Meditație – Atman.

Date de conectare pentru participarea la această sesiune sunt:

https://us02web.zoom.us/j/81240169297?pwd=Y2w5U0IrczRuOFdlUzgrUGRiN1lHdz09

Meeting ID: 812 4016 9297

Passcode: 582193

Vă așteptăm cu drag la sesiunea practică din 23 februarie 2022, la Primii Pași Esențiali în Tantra Yoga Ezoterică!

Shares