19 mai 2021
25.05.2021 – Puterea lui Shakti pe calea tantrică

    În Tantra, Shakti este principiul universal al energiei, puterii şi creativităţii.

       Jocul cosmic al energiei  feminine primordiale nu are început… nici sfârșit, este jocul transformări evolutive prin care viața neîncetat se reînnoiește .

     Shakti desemnează:

  • conceptul sau personificarea forței cosmice creatoare
  • forța dinamică ce pune în mișcare întreg universul;
  • putere teribilă care distruge toate limitările, îndepărtează toate temerile, deschizând ușa cunoașterii esențiale;
  • zeița care oferă cadouri pline de grație,
  • forța feminină regăsită în special în femeia frumoasă, vitală, senzuală și spirituală, care este conștientă de uluitoarea sa putere de transformare 

        Adorarea lui Shakti, care este inseparabilă de iubitul său  Shiva , principiul masculin universal, trezește forțele spirituale latente și îndepărtează toate obstacolele din calea dezvoltării spirituale.
    “Nu e moarta lumea zeilor si a spiritelor ascunse ale naturii, sunt moarte inimile voastre.” J.W.Goethe

      Te-ai simțit vreodată ostenit ? Viața, cu toate obligațiile ei, te-a epuizat? Continui, zi de zi , să iți consumi energia, vitalitatea, forța, fără a o primi înapoi sau o reîncărca? Poate că îți dorești să realizezi ceva,  să ai succes, dar simți că nu ai destulă energie pentru a o face.

      Sistemul tantric ne revelează că există un rezervor de energie nesfârșită la care este necesar doar să ne conectăm,  pentru a putea deveni stăpânii stărilor excepționale de conștiință pe care aspirăm să le trăim.

     Vă invităm să participați alături de noi, marți 25 mai între orele 18:00 și 20:00, la o sesiune practică de Tantra Yoga Ezoterică, în care vom face primii pași spre revelarea modalităților specifice sistemului tantric prin care putem avea acces la puterea lui Shakti.

       Sesiunea va fi realizată în Iași, împreună cu Angela Roșcan – instructoare de Tantra Yoga Ezoterică acreditată de către Federația Internațională de Yoga şi Meditație Atman.

Pentru înscriere vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi detaliile în email.

Vă așteptăm cu drag !

Shares