10 octombrie 2020
Simțurile – porți către cunoaștere și fericire

SESIUNE PRACTICĂ – MARȚI, 13 OCTOMBRIE 2020, ora 18:00-20:00.Între orele 19:30 – 20:00 – sesiune în direct de întrebări și răspunsuri!

,,Simțurile sunt porțile prin care te poți întâlni cu infinitul din jur.”Osho

Simțurile sunt porțile noastre către lume, prin intermediul cărora cunoaștem realitatea înconjurătoare.

Tantra oferă o metodă practică prin intermediul căreia putem trăi în așa fel încât să nu mai vedem uneori, în mod eronat, simțurile ca surse de perturbare, ci niște instrumente prin care ne putem bucura de viață, cu atât mai mult cu cât acestea sunt mai trezite.

Prin conștientizarea simțurilor se elimină stresul și se amplifică stările de fericire.

Atunci când acuitatea simțurile noastre nu este foarte bună, felul în care percepem viața are o rezoluție redusă, totul este mai puțin clar, mai puțin savuros și mai puțin magic.

Prin procedee tantrice, pe care vă invităm să le practicați împreună cu noi, abilitatea de a percepe realitatea prin intermediul simțurilor, pe care fiecare din noi o avem într-o măsură mai mică sau mai mare, poate fi foarte mult dinamizată.

Simțurile sunt și porți către momentul prezent. Atunci când gândim suntem fie în trecut, fie în viitor, departe de momentul prezent. Focalizarea asupra simțurilor ne aduce în momentul prezent, făcând astfel să fim mai conectați cu natura noastră mai  profundă.

Sesiune realizată din Constanța de Belinda Mărginean și Costel Procop, instructori acreditați de Tantra Yoga Ezoterică, acreditați de “The International Federation of Yoga and Meditation – ATMAN”.

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

Shares