16 noiembrie 2020
CÂTEVA SOLUȚII SPIRITUALE  PENTRU CUPLURILE MODERNE

WEBINARII SĂPTĂMÂNALE Gratuite – luna NOIEMBRIE

DUMINICĂ 22 noiembrie, ora 18:00 – 20:00 „Câteva soluții spirituale pentru cuplurile moderne NESIGURANȚA și ABSENȚA INTIMITĂȚII

cu Simona Popescu și Bogdan Nițu

În fiecare DUMINICĂ din luna NOIEMBRIE între orele 18:00-20:00, vă invităm la o incitantă călătorie, în universul relațiilor de cuplu pe tema: “Câteva soluții spirituale inteligente și pline de înțelepciune la problemele cu care se confruntă cuplurile moderne”

“Intimitatea desemnează tot ce este cu adevărat profunzime a interiorului ființei, străfundurile inimii, chiar abisul sufletului sau, altfel spus, secretul și esența acestuia”.  dr. Gerard Leleu

Dacă în societate, majoritatea cuplurilor afișează o relație perfectă, fără probleme sau tensiuni, în intimitatea celor doi iubiți, lucrurile nu stau de multe ori așa.

Cauzele acestei situații pot fi multiple: nemulțumiri, frustrări, complexe de inferioritate, infidelități, concepții diferite asupra anumitor aspecte importante, lipsa timpului de calitate petrecut împreună, o comunicare defectuoasă și…… lista poate continua.

Mitul central legat de relația de cuplu este acela că iubirea, siguranța lăuntrică și intimitatea sunt un dat și noi trebuie doar să ne bucurăm de ele, nu e necesar să facem nimic pentru a le păstra sau amplifica.

Când conflictele devin frecvente și rămân nerezolvate, intimitatea devine dificilă, iar dragostea se uzează. Multe din relațiile de cuplu se poticnesc la acest nivel….și unele dintre ele chiar încep să se destrame. Chiar și acele relații ce păreau să aibe un potențial foarte mare, încep să se usuce datorită faptului că nu cunosc soluțiile adecvate.

Cu toţii, căutăm să simţim și să menținem acea intimitate profundă, delicioasă și îmbătătoare, de a fi una cu ființa dragă.

Dar ce înseamnă cu adevărat să fii intim?

Intimitatea este o nevoie fundamentală a sufletului nostru. Când inima noastră este deschisă şi liberă de inhibiţii, ruşine, vinovăţie, frustrare, aşteptări şi temeri, ea se deschide în mod firesc, să se conecteze cu ceilalţi, cu natura, cu….. viața însăși.

Te invităm duminica 22 noiembrie la acest webinar, pentru a vedea soluțiile oferite de sistemul tantric, acestor situații: cum putem să ne deschidem și să experimentăm intimitatea în mod conștient, cum să o retrezim mai ales atunci când ea….. este pe cale de dispariție.

Astfel, intimitatea revigorată din relaţia ta, va deveni o poartă magică ce ți se deschide pentru a experimenta nuanţe nesfârşite de fericire, regenerare, iubire şi trezire spirituală.

Evenimentul este susținut din  BUCUREȘTI de instructorii de tantra cu dr. Simona Popescu și dr. Bogdan Nițu acreditați de către “The Internaţional Federation of Yoga and Meditation”.

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

Shares