23 noiembrie 2020
CÂTEVA SOLUȚII SPIRITUALE PENTRU CUPLURILE MODERNE

DUMINICĂ 29 noiembrie, ora 18:00 – 20:00 „Câteva soluții spirituale pentru cuplurile moderne – soluții pentru GELOZIE ŞI COMPROMISURI ” cu Cristina Apostu și Adrian Cotora.

În fiecare DUMINICĂ din luna NOIEMBRIE între orele 18:00-20:00, vă invităm la o incitantă călătorie, în universul relațiilor de cuplu pe tema: “Câteva soluții spirituale inteligente și pline de înțelepciune la problemele cu care se confruntă cuplurile moderne”

„Adevărata evoluţie interioară începe abia atunci când încetăm să mai facem compromisuri!”

Marea majoritate dintre noi am putut constata că suferinţa, sacrificiile, compromisurile, gelozia, ataşamentul, dependenţa şi renunţarea la sine fac parte din rutina vieţii de zi cu zi, închinate fiind unui ideal relaţional, care sperăm noi să ne aducă fericirea după care tânjim şi să ne facă să ne simţim întregi, compleţi, împliniţi şi vindecaţi.

Însă, compromisurile şi sacrificiile inutile, nu sunt niciodată calea spre armonie şi împlinire ……

Cum putem avea relaţii fericite fără să facem compromisuri? Cum putem să ne transformăm viaţa chiar şi atunci când avem impresia că nu se mai poate face nimic?

Cum putem aduce lumină asupra acestei poveri complexe date de emoţia geloziei?

Cum să ne detaşăm de aceste gânduri de gelozie şi cum să dezactivăm comportamentele care nu ne sunt de folos? Sau cum putem face faţă când ființa iubită manifestă gelozie?

Tantra Yoga Ezoterică ne revelează faptul că fiecare provocare poate fi privită ca fiind o lecţie de viaţă pentru cei care urmăresc să vadă dincolo de aparenţe, pentru cei care au curajul de a-şi recunoaşte limitele şi îşi acordă o nouă şansă la fericire.

Vă invităm să găsim împreună răspunsuri la toate aceste frământări şi provocări în webinarul susţinut din Bucureşti de instructorii de tantra yoga Cristina Apostu şi Adrian Cotora, acreditați de către “The International Federation of Yoga and Meditation”.

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

Shares