8 noiembrie 2020
CÂTEVA SOLUȚII SPIRITUALE PENTRU CUPLURILE MODERNE

WEBINARII SĂPTĂMÂNALE Gratuite – luna NOIEMBRIE

DUMINICĂ 15 NOIEMBIE, ora 18:00 – 20:00 ,, Câteva soluții spirituale pentru cuplurile moderne – DEPENDENȚA și ATAȘAMENTUL ,,

            Începând din 15 noiembrie, în fiecare Duminică a lunii Noiembrie, între orele 18.00-20.00, vă invităm la o incitantă călătorie, în universul relațiilor de cuplu, o serie de 3 webinarii, ce oferă soluții inteligente și pline de înțelepciune, la o gamă  de probleme, cu care se confruntă multe din cuplurile din zilele noastre.

Cu toţii ne dorim o relaţie sublimă, perfectă, cu o fiinţă de sex opus. Unii dintre noi au reuşit de la prima încercare, alţii abia după multiple încercări şi eşecuri, iar unii mai caută şi în clipa de faţă.

Pentru a reuşi să construim relaţia pe care ne-o dorim,  este esenţial să ne dăm seama de greşelile tipice care se fac de obicei într-o relaţie de cuplu obişnuită.

Temă pe care v-o propunem în acest prim webinar este “Câteva soluții spirituale pentru cuplurile moderne –  DEPENDENȚA și ATAȘAMENTUL”.

În principal vom aborda cele mai frecvente probleme ale oricărei relaţii de cuplu precum şi modul în care apar şi se instalează blocajele, insistând pe atitudinile de dependență și atașament ce există în unele relații.

Vom oferi ca soluție o nouă perspectivă asupra relaţiei, o perspectivă spirituală, inedită. Astfel putem pune bazele şi putem clădi de la început acea relaţie perfectă  și deschisă către transformare, conformă cu cele mai profunde idealuri ale noastre.

Este important să înțelegem aici că practica spirituală, nu dă la o parte o relație pentru a o înlocui cu altceva, ci dimpotrivă: un sistem spiritual autentic, cum este Tantra Yoga Ezoterică, spiritualizează viața și relația de cuplu pornind de la nivelul pe care ea se află, crescând armonios, continuu, organic.

Tantra ne revelează şi ne oferă metode ce ne permit să realizăm că în inima unui cuplu obișnuit, se află cuplul spiritual pe care cei doi iubiți îl descoperă, îl scot la lumină, într-un proces de rafinare și elevare a tuturor tendințelor și energiilor pe care le împărtășesc.

Te așteptăm la webinar-ul “Câteva soluții spirituale pentru cuplurile moderne –  DEPENDENȚA și ATAȘAMENTUL  “. din data de 15 nov, de la orele 18:00! Vino să cunoști și să aplici soluțiile oferite de acest sistem faimos, care a străbătut mileniile!

Evenimentul este susținut de instructorii de yoga și tantra Alina Dospinescu și Răzvan Niculescu acreditați de către “The Internaţional Federation of Yoga and Meditation”.

Accesul la acest webinar se face prin platforma zoom:

Meeting ID: 889 1345 8478
Passcode: 469147

Vă așteptăm cu drag!

Shares