Acasa » Evenimente Online » 30.06.2024 – Starea de puritate
30.06.2024 – Starea de puritate

STAREA DE PURITATE

 

 

Starea de Puritate a reprezentat dintotdeauna un element important, un ideal chiar, în aproape toate religiile și căile spirituale autentice. Poeții și trubadurii au cântat și slăvit Puritatea ca fiind una dintre calitățile primordiale ale ființei umane adevărate, OM-ul cu O mare.

În căutarea Purității Primordiale, cumva pierdute prin păcatul originar, căutătorii spirituali de pretutindeni urmăresc cu perseverență să găsească, de multe secole Starea de Puritate Originară.

Înțelepciunea multimilenară Tantra Yoga Ezoterică ne revelează taina ezoterică a Stării de Puritate și ne oferă metode practice autentice de a obține și menține Starea de Puritate inclusiv prin procedee, tehnici eficente de purificare la nivel fizic, psiho-emoțional și spiritual. Practica tantrică ne face un cadou de mare preț în această direcție, învățându-ne metode de purificare pentru ca astfel să ne armonizăm trupul și stuctura psiho-emoțională sau cea psiho-mentală și cum să le menținem astfel toată viața. Sănătatea și purificarea ne sunt atunci dăruite ca o adevărată binecuvântare.

Orice practică spirituală axată pe compasiune și iubire aduce purificarea ființei noastre, îmbunătățește sănătatea și întărește sistemul imunitar. Așadar, umpleți-vă ființa cu o vitalitate benefică oferită de tehnicile spirituale tantrice și veți rezona cu starea de sănătate deplină. Pentru că trupul nostru purificat devine, indubitabil, templul în care sălășluiește cu bucurie Dumnezeu…

Te invităm online la evenimentul  Starea de Puritate – duminică 30 iunie între orele 18.00 – 20.00, eveniment prezentat de instructorul Mircea Morariu

Îndrăznește ceea ce este mereu foarte bun pentru tine, practică ceea ce este binefăcător, iubește fără măsură în relații bazate pe reciprocitate!

Data: Duminică 30 iunie 2024

Ora: 18.00-20.00 – online

Link zoom:
https://us06web.zoom.us/j/85267229529?pwd=2kBkadWInuYYo9CKdA857FeGCtmcKN.1

Meeting ID: 852 6722 9529

Passcode: 730502

Vă așteptăm cu drag!

Shares