12 septembrie 2022
13.09.2022 – Eliminarea stresului și a oboselii cronice prin practica tantrică

SESIUNE PRACTICĂ – MARȚI, 13 septembrie 2022, ora 18:00-20:00.
Între orele 19:30 – 20:00 – sesiune în direct de întrebări și răspunsuri!

Dicționarul de psihologie socială definește termenul de stres psihic ca fiind o stare de tensiune, de încordare şi de disconfort, determinată de agenții afectogeni, cu semnificație nefastă, de frustrarea generată de neîmplinirea unor necesități, dorințe, aspirații care ne motivează, de dificultatea sau de imposibilitatea rezolvării unor probleme.

Stresul ia o amploare din ce în ce mai mare peste tot în lume, iar statisticile arată rezultate îngrijorătoare: șase din zece angajați experimentează o creștere a stresului la locul de muncă, unul din trei adulți se simte stresat  în fiecare zi, iar tinerii suferă din cauza stresului mai mult decât generațiile precedente.

Oboseala este un simptom des întâlnit, cauzat fie de stilul de viață, fie de anumite afecțiuni mai mult sau mai puțin grave. De cele mai multe ori, oboseala este un răspuns al organismului la activitatea fizică și psihică intensă, uneori trece în câteva zile alteori devine cronică datorită modului în care trăim.

Tantra Yoga Ezoterica pune la dispoziție metode și tehnici speciale pentru eliminarea definitivă atât a stresului cât și a oboselii, iar fiinţa umană va beneficia de o stare de vitalitate debordantă și armonioasă tot timpul, chiar dacă e la serviciu sau se relaxează la o plimbare prin parc.

Vă invităm la o sesiune practică în care vom aborda anumite metode pentru a obține această stare de vitalitate armonioasa. Această sesiune este susținută de instructorii de Tantra Yoga Ezoterică Alina Zaporojan și Cristian Mirea, acreditați de Federația Internațională de Yoga și Meditație Atman.

Pentru a participa la această sesiune, vă rugăm să accesați linkul următor:

https://us02web.zoom.us/j/82942539676?pwd=V2VLZ2ljbmxiM2w1Nzg5bmZKK3M3UT09

Meeting ID: 829 4253 9676

Passcode: 934294

Vă așteptăm cu drag!

Shares