15 noiembrie 2022
27.11.2022 – Taina dezvăluită a Atributelor Dumnezeieşti

Duminică, 27 noiembrie 2022, între orele 18.00-20.00

La modul general vorbind, un atribut este o caracteristică sau o însușire distinctivă a ceva anume, fie că e vorba de o ființă, un fenomen, un lucru, sau de realitatea tainică și incomensurabilă a lui Dumnezeu Tatăl.

Există un număr uriaș de Atribute Dumnezeiești. Deși aceste Atribute sunt menționate atât în filosofie, cât și în mistică, fie ea orientală sau occidentală, nici o lucrare nu explică cu claritate ce anume este un Atribut Dumnezeiesc.

În acest webinar vi se va revela faptul că fiecare dintre aceste Atribute Dumnezeiești este și rămâne în veșnicie o energie subtilă sublimă distinctă, ce prezintă o anumită frecvență de vibrație, care nu se modifcă niciodată.

Intrarea în stare de rezonanță ocultă cu aceste energii foarte elevate, dumnezeiești și nesfârșite ne permite să le atragem și să le acumulăm în  ființa noastră, iar prin aceasta ajungem să trăim o stare de tainică infinitate și comuniune cu Dumnezeu Tatăl, făcând astfel pași rapizi pe calea spiritual tantrică.

Aceasta este cu putință dat fiind faptul că fiecare dintre noi a fost creat, la origini, “după chipul și asemănarea lui Dumnezeu”.

În cadrul acestui webinar vom aprofunda trei Atribute Dumnezeiești: Atributul dumnezeiesc al Focului dumnezeiesc, Atributul dumnezeiesc al Regenerării dumnezeieşti și Atributul dumnezeiesc al Speranței dumnezeieşti.

Atributul Dumnezeiesc al Focului dumnezeiesc are capacitatea de a ne purifica și transforma profund întreaga ființă. Focul metabolismului menține viața, conferă magnetism, farmec.  Focul sublim lăuntric este prezent prin manifestarea pasiunilor elevate și prin trezirea unor calități sufletești esențiale. Cu ajutorul focului interior distrugem prin ardere lăuntrică toate traumele, stresurile și rănile sufletești.

Captarea din abundență în ființa noastră a Atributului dumnezeiesc al Regenerării dumnezeieşti ne reîncarcă cu energia vieții, ne reîntinerește și ne restabilește starea de sănătate și armonie. Energia Regenerării dumnezeieşti stimulează toate nivelele ființei noastre. La nivel fizic stimulează celulele stem să acționeze așa cum făceau când organismul era tânăr. Celulele stem nu doar mențin tinerețea, dar pot și să regenereze țesuturile afectate de îmbătrânire.  Captând în ființa noastră energia acestui atribut dumnezeiesc avem posibilitatea să ne regenerăm fizic, psihic, mental și spiritual.

Atributul Dumnezeiesc al Speranței dumnezeiești atrage în universul nostru lăuntric o tainică lumină dumnezeiască. Speranța este caracterizată de un sentiment puternic de încredere în binele și în succesele pe care viitorul ni le rezervă, reflectă totodată încrederea pe care o avem în viață. Speranța nu depinde niciodată de ceea ce posedă un om, de ceea ce ar fi el capabil să facă pentru sine însuși și nici de ceea ce ar putea să facă oricare ființă umană pentru el.

Speranța implică să așteptăm într-un mod activ, hrănind fără încetare o anumită intenție și aspirație și să avem încredere deplină că exact ceea ce sperăm se va realiza.

Webinarul este susținut de Monica Barlabaş şi Mihaela Feraru, instructoare de Tantra Yoga Ezoterică, acreditate de către Federația internațională de yoga și meditație Atman.

Pentru a te înscrie la această prezentare, te rugăm să completezi formularul de mai jos:

Te așteptăm cu drag!

Shares