15 martie 2022
20.03.2022 – Webinar gratuit: Taina dezvăluită a Atributelor Dumnezeiești

DUMINICA, 20 MARTIE, ORELE 18.00-20.00

Te-ai întrebat, în ultimul timp, cum să reuşeşti să fii permanent mulţumit/ă, când totul în jurul tău pare că se dărâmă?

Sau cum să accepţi cu umilinţă provocările vietii şi să manifeşti cu adevărat compasiunea atât pentru ceilalţi, cât şi pentru propria fiinţă?

Vino la acest webinar şi află răspunsurile pe care poate le căutai. Pentru aceasta noi  vom continua cu seria prezentării atributelor dumnezeieşti, atribute cu care putem să intrăm în comuniune, prin rezonanţă şi să atragem din abundenţă energiile lor subtile sublime, nesfârşite, gratuite, a căror vibraţie nu se modifică niciodată. Iar apoi prin acumularea acestora în fiinţele noastre, putem ajunge să trăim o stare de tainică intimitate și comuniune cu Dumnezeu Tatăl, făcând astfel pași rapizi către transformarea perspectivei lăuntrice şi chiar a vieţilor noastre şi a celor din jur.

Atributele Dumnezeiești sunt niște sui-generis comori spirituale ce ne ajută să simțim și să înțelegem mai bine natura misterioasă a lui Dumnezeu. Aprofundarea lor sistematică pe calea tantrică, ne pune la dispoziție un instrument eficient, simplu și la îndemână, de transformare spirituală accelerată.

    Ne-am propus să dezvăluim astfel tainele a trei dintre atributele dumnezeiești şi anume:

  • Atributul Dumnezeiesc al Mulțumirii dumnezeiești
  • Atributul Dumnezeiesc al Umilinței dumnezeiești
  • Atributul Dumnezeiesc al Compasiunii dumnezeiești

Atributul Dumnezeiesc al Mulțumirii Dumnezeiești ne transmite mesajul că este esențial să Îi fim mereu recunoscători lui Dumnezeu pentru tot ceea ce avem şi pentru tot ceea ce se manifestă în viața noastră. Acumulând mai mereu în ființele noastre energia  acestui atribut , putem fi siguri că această atitudine superioară va avea chiar ea un efect transformator benefic asupra întregii noastre existențe. Bucurându-ne şi fiindu-I mereu recunoscători lui Dumnezeu Tatăl pentru toate darurile pe care El ni le oferă, vom constata că acestea se vor multiplica apoi în avalanșă.

Atributul Dumnezeiesc al Umilinței Dumnezeiești indică apropierea tot mai mare de esența noastră lăuntrică, şi astfel, de perfecțiune. Umilința strălucește, alături de iubire, precum o mare nestemată în coroana unui rege. Pe cât de greu este de dobândit, pe atât este ea de dorită şi de prețuită de către toți căutătorii spirituali intuitivi, elevați şi autentici. Acumulând din abundență în ființele noastre energia acestui Atribut Dumnezeiesc, vom trăi misterul inefabil al comuniunii plenare cu Dumnezeu, vom cunoaște și vom practica trăirea că suntem cu toții creați din Dumnezeu.

În viaţa noastră de zi cu zi, comuniunea cu Atributul Dumnezeiesc al Compasiunii este cea care mişcă inimile împietrite şi readuce zâmbetul pe chipul celor în suferinţă. Sentimentul exprimă profunda înţelegere a durerii celui de lângă tine şi dorinţa ta sinceră de a-l ajuta. În aventura cunoaşterii de sine, compasiunea joacă un rol esenţial – poate da la o parte barierele ridicate de ignoranţă între noi şi ceilalţi, între noi şi noi înşine.

Webinarul este susținut de Monica Barlabaș şi Cosmina Cocișiu,  instructoare de Tantra Yoga Ezoterică, de la cursurile din  România, acreditate de către Federația Internațională de Yoga şi Meditație Atman.

Pentru a participa la aces webinar vă rugăm să folosiți datele de conectare:

https://us02web.zoom.us/j/82496249688?pwd=cW5MWWMrMGp5Y3l5aUJnVzlGQTIwZz09

Meeting ID: 824 9624 9688

Passcode: 139226

Vă așteptăm cu drag și încântare!

Shares