Acasa » Blog » Evenimente București » Taina continenței erotice amoroase
Taina continenței erotice amoroase
taina continentei

Webinar ONLINE gratuit

Duminică, 26 martie 2023, ora 18.00-20.00

Instructori: Belinda Mărginean și Costel Procop

Orice slăbiciune fizică, vitală, psihică şi mentală este necesar să fie atribuită în ultimă instanţă felului nostru greşit de a face dragoste. Arta secretă a Iubirii este necesar să fie considerată cea mai importantă dintre arte pentru că, dacă ea este practicată corect şi în mod sistematic, îl conduce pe aspirant către Suprema Fericire şi  pe culmile Nemuririi.“ (SU-NU-CHING)

Vă doriți o viață amoroasă împlinită? Doriți să vă bucurați mai mult decât obișnuitele 7 minute de stări de plăcere rafinată, elevată, generată de un număr nelimitat de orgasme, care face să descoperiți împreună cu ființa iubită, într-un mod plăcut şi gradat, că erosul este o putere tainică, sacră? Doriți să descoperiți forța transformatoare a erosului?

Tantra vă oferă pentru aceasta o metodă excepțională născută în Orient și aplicată încă de acum 7000 de ani, rezervată pe atunci doar inițiaților și familiilor regale – continența amoroasă erotică.

Secretul acestei tehnici străvechi constă în reţinerea şi conservarea potenţialului procreator substanțial (sperma la bărbat şi fluidele erotice la femeie), în timpul actului amoros realizat de către un cuplu iubitor şi transfigurator, potenţial care astfel va fi transformat în forme elevate de energie vitală, psihică, mentală şi spirituală.

Amplificarea iubirii şi a fericirii în relaţia de cuplu, printr-o împlinire erotică şi emoţională profundă, reîntinerire, afrodiziac perfect natural şi complet gratuit, sănătate şi armonie fizică şi psihică, prelungirea actului amoros pe o durată nelimitată, amplificarea charismei, contracepţie sigură, plăcută şi naturală, transformare spirituală rapidă și armonioasă – toate acestea, și nu numai acestea, pot fi obținute prin continența amoroasă erotică.

Pe toți cei care aspirați să trăiți mai multă fericire și împlinire în intimitatea iubitoare a cuplului vostru, bărbați și femei, vă invităm la un webinar inedit și fascinant despre continența erotică amoroasă, ce urmărește să facă accesibilă această metodă practică milenară tuturor celor deschiși și curioși să exploreze nuanțe noi de intimitate și fericire paradisiacă în cuplu.

În cadrul webinarului:
-veți afla cum puteți să faceți dragoste astfel încât să opriți descărcarea potenţialului creator, mai ales în cazul bărbaţilor şi care sunt metodele de sublimare, ce permit reutilizarea uriaşei energii care rezultă, astfel încât să nu apară stări de tensiune, ci chiar o stare de creştere şi împlinire interioară;
-vor fi revelate câteva din mecanismele interacţiunii de cuplu, care atunci când sunt folosite, reprezintă suportul necesar în dobândirea succesului în arta continenţei amoroase;
-vor fi expuse tehnici si metode de antrenament individual şi în cuplu.

Evenimentul va fi susținut de instructorii de tantra yoga Belinda Mărginean și Costel Procop, acreditați de către Federația Internațională de Yoga și Meditație Atman.

Webinarul se adresează persoanelor peste 18 ani!

Pentru înscrieri vă rugăm ACCESAȚI ACEST LINK

Meeting ID: 818 4622 6948

Passcode: 495106

Vă așteptăm plini de entuziasm!

 

 

 

 

 

 

 

Shares