Relaționare armonioasă

Erotism sacru

Suroritate

Dans

Controlul emoțiilor

Ce vei învăța în acest curs?

 • Elemente despre vitalitatea armonioasă
 • Conștientizarea puterii erotismului feminin
 • Arta Transfigurării și a tehnica admirației
 • Practică hatha yoga pentru trezirea feminității
 • Arta mișcării prin mudre și dans
 • Chakra Dance – o călătorie intensă prin cei 7 centri de forță
 • Metode de creștere a încrederii în sine
 • Exerciții meditative ghidate
 • Inteligența feminină – practică interactivă
 • Arta obiectivă și cele 64 de arte în Tantra
 • Și multe altele…

Femeile reprezintă Divinitatea, Femeile sunt viața,
Femeile sunt adevărate bijuterii, Femeile sunt paradisul.

Femeile sunt Dharma, Femeile sunt cea mai înaltă asceză,
și Femeile sunt Perfecțiunea înțelepciunii.”

– Yoni Tantra

Suntem Christela și Carmen!

 

Vino să ne cunoști la workshopul gratuit din 22 septembrie!

Te invităm să practicăm împreună metode secrete deosebit de eficiente, inspirate din tradiția Tantra yoga, menite să ne trezească și să ne reveleze gradat, întregul potențial minunat, de multe ori adânc îngropat în ființa noastră!

Avem o comunitate în creștere pe Telegram, unde ținem legătura și împărtășim informații, și ne-am bucura să faci parte din ea! 

Cursul de Tantra pentru Femei

 

Acest modul de 12 sesiuni este o aventură spirituală în trăirea magiei de a fi femeie.

Cursul curge într-un mod confortabil și relaxat, învățăturile străvechi sunt combinate cu exerciții de grup moderne, meditații și tehnici tantrice, pentru a crea o suroritate iubitoare în care fericirea și împlinirea înlătură cu ușurință tabuurile, inhibițiile sau stresul.

Este ca un loc secret în care femeile se reunesc pentru a explora și a îmbrățișa puterea și frumusețea autentică care există în fiecare dintre noi.

600 lei 480 lei / întregul curs

Îți trăiești întregul potențial ca FEMEIE?

Multe dintre noi am dori să simțim mai multă încredere, mai multă iubire de sine, mai multă frumusețe, mai multă fericire… Ce se petrece dacă avem toate cele mai mari calități în interiorul nostru, așteptând doar să fie dezvăluite?

În zilele noastre, dacă te uiți în jur, multe femei dau impresia că sunt perfect fericite și au succes în viața lor, ca și cum nu le lipsește nimic. Este așa cu adevărat?

Câte femei par a fi grozave în exterior, în timp ce ascund în secret o aspirație profundă de a fi cu adevărat fericite și cu adevărat împlinite?

De ce Tantra pentru femei?

Tantra ne oferă modalitatea de a pune în aplicare principiile spirituale în viața noastră de zi cu zi. Nu există o prăpastie între spiritualitate și viața concretă – de fapt, ne validăm practica spirituală prin situații de viață.

Viața unei femei este foarte complexă – femeile sunt mame, iubite, coechipiere, femeile au nevoie să strălucească, dar și să îi hrănească pe ceilalți, sau să își urmeze obiectivele, proiectele și pasiunile. Senzuale, dar lucide, înțelepte și jucăușe, femeile se îndreaptă una către cealaltă pentru înțelegere, pentru sprijin, pentru sfaturi și împărtășire.

Într-un mediu relaxat de suroritate, vei fi înconjurată de mai multe femei care împărtășesc aceeași aspirație de a trăi o viață fericită, împlinită și extatică. Acest lucru îți va permite să te întâlnești cu tine însăți la un nivel mai profund și să descoperi cum este să îți trăiești potențialul maxim ca femeie.

La ce te poți aștepta de la acest curs?

Vei primi cunoștințele și vei parcurge această aventură interioară alături de profesori tantra cu experiență, care te vor susține și ghida pe parcursul ei, fiind personalizată pentru nevoile și aspirațiile tale, și practică, astfel încât să o poți valida pentru tine însuți.

Cursurile noastre sunt structurate într-un format foarte divers și bogat, exact așa cum suntem noi, femeile, astfel încât în fiecare săptămână studiem un subiect diferit și practicăm tehnici diferite. În fiecare săptămână învățăm ceva nou și explorăm multiplele fațete ale feminității din toate domeniile vieții.

Începe călătoria spre trezirea feminității

Noul curs de Tantra pentru femei 2023

Cine te va ghida?


Christela Cucoli

Este pasionată de arta sublimă, este plină de entuziasm.Iubește dansul și mai ales când acesta este realizat la unison în cadrul unei trupe. Are o experiență de peste 20 de ani în domeniul artistic făcând parte, de-a lungul timpului, din mai multe trupe de teatru-dans

Citește mai mult

Este comunicativă, caldă, sociabilă. Se simte cel mai “acasă” atunci când este pe scenă, dansul fiind una din marile iubiri ale sufletului său.Prin Tantra pentru Women a descoperit și conștientizat bucuria de a fi femeie, bucurie pe care simte acum să o împărtășească și cu ceilalți…

Carmen Gherase

De mai bine de 12 ani facilitează grupuri de femei, fiind foarte activă în predare încă de la 18 ani. A organizat seminare și cursuri în România și apoi a organizat workshopuri Londra la asociația Venus, în Danemarca și în mediul online…

Citește mai mult

Printre pasiunile ei se numără fotografia, designul grafic, multe forme de dans, precum și confecționarea de bijuterii.
Relația de cuplu ocupă o temă importantă printre preocupările sale, de aceea inteligența emoțională și armonia în relații sunt subiecte despre care amintește de multe ori.
Este o prezență pasionată și entuziastă, care declanșează motivația și încrederea în alte femei; valorile și sfaturile ei se bazează pe autenticitate, pe exemplul personal și pe o abordare foarte ușor de relaționat, prietenoasă și interactivă.

Ne poți oricând contacta dacă ai întrebări pe adresa de email tantrapentrufemei@gmail.com

Teme principale
abordate în acest curs

O călătorie prin universul chakra-elor

Descoperă posturile de yoga specifice regenerării și armonizării emoțiilor. Trezește și armonizează-ți structura subtilă prin atitudini trupești speciale pentru amplificarea tuturor aspectelor feminității.

Conștientizarea senzualității și a erotismului

Vom vorbi despre diferența dintre erotismul sacru și sexualitate, și cum te poate ajuta pentru a deveni mai senzuală, liberă și fericită în relația ta de cuplu.

Cele 64 de Arte

Descoperă tainele artei obiective, ale tipurilor de arte și descoperă creativitatea din tine cu ajutorul exercițiilor predate într-o manieră simplă, ușor de înțeles și jucăușă.

Încredere în sine

Pe măsură ce te vei cunoaște mai bine, într-un mediu plin de susținere reciprocă și suroritate, vei descoperi miriada de calități ale tale și vei conștientiza că a avea încredere în tine este ceva foarte firesc!

Dans și Relaxare

Învățați cum să vă relaxați corpul în mod activ prin dans pe chakre, trezind diferite energii și stări specifice.Vei descoperi multe lucruri noi despre tine prin arta mișcării, mudre și relaxare feminină.

Inteligența feminină

Știai că energia feminină are o inteligență intrinsecă? O vom descoperi cu ajutorul celor 9 tipuri de inteligență, prin exerciții interactive. Iar apoi vom vorbi despre două tipuri inedite de inteligență mai puțin cunoscute!

Instrumente Tantrice

Cursul decurge într-un mod natural și relaxat, învățăturile tantrice străvechi sunt combinate cu exerciții de grup moderne pentru a crea o atmosferă caldă în care fericirea și împlinirea înlătură cu ușurință tabuurile, inhibițiile sau stresul.

Cunoșterea principiilor tantrice

Descoperă principiile ezoterice fundamentale și cum să le pui în aplicare în viața de zi cu zi. Vei fi îndrumată de Carmen și Christela, cu experiență în domeniu și cu un bagaj de mulți ani de practică personală.

Practică sistematică

Acest curs oferă o selecție bogată de instrumente tantrice pe care le poți lua cu tine. Asimilând teoria, și va începe să curgă și să înflorească în viața ta. Teorie, practică, teme pentru acasă, tehnici de grup – toate vor fi predate într-o atmosferă de prietenie și susținere reciprocă.

Prietenie & Relaxare

A face parte dintr-un grup de femei înseamnă, de asemenea, să-ți îmbogățești calitățile cu ajutorul altora, crescând împreună și simțindu-te înțeleasă. O șansă de a contribui în mod activ cu propria perspectivă și experiență directă.

Descoperă cum să-ți revelezi calitățile feminine

Primește o perspectivă tantrică asupra relațiilor de cuplu

Manifestă puterea erotismului într-un cadru elevat

Folosește instrumente practice pentru vindecarea emoțională

Trezește încrederea în sine și optimismul de nezdruncinat

Întrebări frecvente

 

 

Ce modalități de plată oferiți?

Poți plăti fiecare ședință în parte, dacă vrei să vii doar de câteva ori. Dacă ești sigură că acest curs ți se potrivește, poți alege abonamentul de 3 luni, unde benficiezi de o reducere. Se poate plăti cu cardul bancar.

Taxa de curs este rambursabilă?

Credem în calitatea cursurilor noastre și nu oferim o garanție generală de returnare a banilor. Cu toate acestea, dacă nu ești mulțumită de curs, ne poți scrie și vom vedea ce putem face.

Ce durată are cursul?

Acest modul durează 3 luni sau 12 săptămâni – și poți participa oricând dorești.

Există un grup de Telegram unde putem comunica?

Da, clasa rămâne conectată prin intermediul unui grup Telegram, la care te poți alătura dacă dorești. În acest grup privat poți pune întrebări și împărtăși experiențe cu instructoarele și colegele de clasă.

Cum anume să mă pregătesc pentru curs ?

Uneori vom practica Hatha Yoga, dans sau exerciții de flexibilitate și vei avea nevoie doar de haine confortabile pentru a te mișca. Atunci când vom avea nevoie de alte pregătiri în prealabil, cum ar fi aducerea unui voal sau a uleiurilor esențiale, te vom anunța în avans.

Pot contacta instructoarele dacă am nelămuriri?

Poți oricând să contactezi instructoarele pe Telegram, pe pagina noastră de Facebook Tantra București și să pui orice întrebare personală dorești.

Trebuie să am cunoștințe anterioare înainte de a începe?

Nu trebuie să știi nimic înainte, cursul nostru este potrivit atât pentru începători, cât și pentru practicanții avansați. Vei fi ghidată în timpul dansului, iar toate exercițiile și tehnicile vor fi explicate în detaliu înainte de practică.

Will I be allowed to teach after I finish this course?
Attending Tantra for women Online Course doesn´t equalize a proper training in this respect. For becoming a Tantra for women coordinator, there is another course which is a delightful 2 years journey into discovering and learning how to coordinate a group of women (Shakti group) and teach the Tantra for Women Course accredited by Atman Federation of Yoga and Meditation. It is a unique opportunity to deepen, celebrate and discover more feminine secrets from many traditions (Yoga, Tantra, Daoism, Ayurveda, Astrology, etc.) that will unfold into a beautiful sisterhood atmosphere especially created to make possible inner transformations into the hearts of all the participants.

For more information please contact us at: info@womenofspirituality.com

Începe această călătorie înfloritoare!

Bilunar, în ziua de  Vineri 18:30-20:30


Începând cu 29 Septembrie 2023

Integral

Știi ce îți dorești!

600 lei 480 lei

Preț pentru întregul curs de 12 săptămâni

cursant Tantra

Ți-ai găsit calea! – 50% reducere

600 lei 300 lei

Preț pentru întregul curs de 12 săptămâni

curs individual

Vrei să experiementezi cursul

50 lei/curs

Preț per curs individual

Preferi o altă metodă de a plăti? Scrie-ne un email!

Datele întâlnirilor:
29 septembrie 2023
13 octombrie 2023
27 octombrie 2023
10 noiembrie 2023
24 noiembrie 2023
7 decembrie 2023
5 ianuarie 2024
19 ianuarie 2024
2 februarie 2024
16 februarie 2024
1 martie 2024
15 martie 2024

Ești curioasă să ne cunoști?

Shares