14 octombrie 2021
27.10.2021 – Teste spirituale pe calea tantrică

SESIUNE practică – MIERCURI 27 OCTOMBRIE 2021 între orele 18:00 – 20:00

“Testele spirituale pe calea tantrică” este un subiect care merita să fie cunoscut și înțeles de fiecare dintre noi.

La modul general vorbind, toate testele spirituale au o semnificație foarte profundă, deoarece, dacă le depășim, dacă le trecem cu bine, putem ascensiona apoi pe o nouă treaptă de evoluție spirituală.

De aceea, dacă începem să conștientizăm și noi toate aceste teste spirituale, la care mai devreme sau mai târziu suntem cu toții supuși, atunci putem să nu mai greșim, să devenim mai vigilenți şi mai prudenți şi în acest fel să le depășim. 

Practica Tantra Yoga Ezoterică ne ajută să ne expansionăm conștiința și să ne rafinăm frecvența proprie de vibrație și astfel, testele spirituale (gelozia, atașamentul, posesivitatea, ignoranța, prostia) se pot gestiona cu succes.

Te așteptăm la sesiunea Primii Pași Esențiali în Tantra Yoga Esoterică din data 27 octombrie 2021 de la orele 18:00! Vino să cunoști și să aplici soluțiile oferite de acest sistem faimos care a străbătut mileniile!

Evenimentul este susținut de instructorii de Tantra Odinne Ouatu şi Ionel Neagu acreditați de către Federația de Yoga și Meditație ATMAN.

Vă așteptăm cu drag!

Shares