21 noiembrie 2020
Transfigurarea – a vedea cu inima

SESIUNE PRACTICĂ – MARȚI 24 NOIEMBRIE 2020, ORELE 18:00-20:00.

Între orele 19:30 – 20:00 – sesiune în direct de întrebări și răspunsuri!

Un străvechi proverb al înțelepciunii spune: “frumusețea se află în ochii privitorului”. Putem spune că această frumusețe din ochii privitorului este făcută accesibilă privitorului prin procesul transfigurării.

Ai privit vreodată pe cineva în așa fel încât dincolo de trăsăturile și calitățile sale aparente să ți se dezvăluie o ființă cu adevărat minunată, care să-ți umple inima de încântare?…

Transfigurarea este exact antidotul împotriva rutinei și a saturației, împotriva pierderii interesului și a banalizării. În lipsa transfigurării, contopirea erotică rămâne un simplu act instinctual, profan.

Transfigurarea este fenomenul misterios care împodobește realitatea cu o aură sublimă, încărcând-o cu magie, frumusețe și nebănuite semnificații.

Este procedeul care te conectează instantaneu la energii înălțătoare, te conduce cu o mare ușurință de la banal la ideal, de la obișnuit la extraordinar, de la ceea ce ți se pare învechit, la ceva mereu reînnoit.

Transfigurarea transformă!

Vă invităm la o sesiune practică realizată din Ploiești, de Anikalea Groza si Cynthia Mihai, instructoare de Tantra Yoga Ezoterică, acreditate de “The International Federation of Yoga and Meditation – ATMAN”.

Pentru a participa la acest webinar vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți primi în email detaliile de conectare.

Vă așteptăm cu drag!

Shares